2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 137 پست
😂😂😂چیکارکنم عادت کنه 

سعی کن ب جواب دادنات عادت کنه طاهرا ادمایی مث جاریت رو دوس دارن تو هم اول مث اون سعی کن صمیمی بشی بعد تیکت رو بنداز نگن جواب داد.بگن دیگه اینجوری زود بهت عادت میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن سوالم این بود که چرا مادرشوهر من ،جادیم این همه تیکه میندازه مهم نیس ولی من تا یکبار جواب میدم بهش ...

چون اخترام بیجامیزاری

دخالت کرد زارتی جواب بده مادرشوهرا اصولا عروسی براشون خوبه که زارتی بکوبه دهنشون

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
سعی کن ب جواب دادنات عادت کنه طاهرا ادمایی مث جاریت رو دوس دارن تو هم اول مث اون سعی کن صمیمی بشی بع ...

چجوری هم صمیمی باشم هم تیکه بندازم؟ی مثالی چیزی بزن 

ادانه بدم ب زبون درازی؟پوست کلفت و قوی باشم؟

والا احترام کوچکتر و بزرگتر نمیشناسه. من گیر یه عده افتادم همشون عفریته. من تو ذاتم نیست از کسی بدم بیاد با کسی مشکلی داشته باشم . رفتارم خیلی عادیه . خوشم از شوخی های زننده شون نمیاد. شوخی رکیک میکنن من زیاد علاقه نشون نمیدم . نمیدونم چرا بهشون برمیخوره و میگن خودشو میگیره😂😂😂

چون اخترام بیجامیزاری دخالت کرد زارتی جواب بده مادرشوهرا اصولا عروسی براشون خوبه که زارتی بکوبه دهن ...

چجوری احترام بیجا نذارم مثلا یعنی حرفشو تحمل نکنم بیخودی؟فوری جواب بدم؟

اع چطور برعکسن؟؟

مریضیشونه

دیواراونیومیکوبن که کوتاهتره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
والا احترام کوچکتر و بزرگتر نمیشناسه. من گیر یه عده افتادم همشون عفریته. من تو ذاتم نیست از کسی بدم ...

اره میفهمن که تو بهشون میگی درحد من نیستین واسه همینه😂👍

😂😂خدا شفامون بده دیکه از دس اینا😎😜

من الان دوتا مادرشوهر دارم. یکی از خواهرشوهرام ۱۱ سال ازم بزرگتره. مثل مادرشوهر باهام رفتار میکنه. غیر مسقیمه رفتارش نمیدونم چجوری با خاک یکسانش کنم. راهکار لطططفاا😂😂

چجوری احترام بیجا نذارم مثلا یعنی حرفشو تحمل نکنم بیخودی؟فوری جواب بدم؟

عاره.من خودم تایچیزو میخاد بگه مخالفت میکنم و نظرخودمومیدم

مثلا چندروزپیش میگف فرشتونو شستنی ببرین حیاط فلانی.ینی برادرشوهر دیگم که خونه خریده جدیدا.مم گفتم نه مامان مگه بیکاریم کلی هزینه ابو شوینده بدیم.میدیم راحت قالیشویی.فلان قالیشوییم انقدتمیزمیشوره.