جوال مدیر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 83 پست بچهها من آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول میشم 1399/09/04 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biniyaz عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3226 عزیزم به منم میگی کی ازدواج میکنم؟؟خواستگاری و آشنایی یکی دو سال دیگه ازدواج میکنی دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
مبینا_هستم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1228 میگم اونی که همه ی شرایطتو داره میاد به نظرم کنار یا شخص ایده ال از نطر خودت قرار میگیری درست میگی😍 اخریشه بگو کی میاد حدودا؟عاشق هم میشیم؟ خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
parastesh78 عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 434 به زودی دلش برام تنگ شده یا نه؟🙈دوس داره ببینتم زودتر؟ خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼
biniyaz عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3226 درست میگی😍 اخریشه بگو کی میاد حدودا؟عاشق هم میشیم؟ بله عاشق هم میشید در حد لیلی و مجنون ولی هر دو یکم خصوصیت لجبازی دارید به نظرم😁 دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
مبینا_هستم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1228 بله عاشق هم میشید در حد لیلی و مجنون ولی هر دو یکم خصوصیت لجبازی دارید به نظرم😁 واقعااا؟یا سرکارم گذاشتی؟نگفتی حدودا چه سالی عقد میکنیم خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
biniyaz عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3226 دلش برام تنگ شده یا نه؟🙈دوس داره ببینتم زودتر؟ بله دلش تنگ شده دوست داره ولی سر به موضوعی که نمیدونم چیه ذهنش مقاومت میکنه دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
biniyaz عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3226 واقعااا؟یا سرکارم گذاشتی؟نگفتی حدودا چه سالی عقد میکنیم عزیزم من که گفتم خدا که نیستم پیامتو میخونم اونی همون لحظه به نظرم میاد و میگم ان شاء الله بهترینا نصیبت بشه دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
parastesh78 عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 434 بله دلش تنگ شده دوست داره ولی سر به موضوعی که نمیدونم چیه ذهنش مقاومت میکنه حستون میگه نظرش درباره من چیه حالا بجز دوست داشتن کلا فکر میکنه من چجور ادمیم از چیه من خوشش اومده خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼
biniyaz عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3226 حستون میگه نظرش درباره من چیه حالا بجز دوست داشتن کلا فکر میکنه من چجور ادمیم از چیه من خوشش اومده یک دنده و زود رنجی😂😂 دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
مبینا_هستم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1228 عزیزم من که گفتم خدا که نیستم پیامتو میخونم اونی همون لحظه به نظرم میاد و میگم ان شاء الله بهترینا ن ... مرسی قشنگم ایشالله فقط زمانشم میگی؟کی میاد؟کی عقد میکنم حدودی بگو کدوم سال کدوم فصل حس میکنی خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
parastesh78 عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 434 یک دنده و زود رنجی😂😂 هستمولی جلو اون آرومم که خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼
biniyaz عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3226 مرسی قشنگم ایشالله فقط زمانشم میگی؟کی میاد؟کی عقد میکنم حدودی بگو کدوم سال کدوم فصل حس میکنی حسم میگه اتفاق صشنگی راجع به این قضیه داخل بهار برات میوفته.شاید اشناییتون یک الی دو سال دیگه باشه دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
مبینا_هستم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1228 حسم میگه اتفاق صشنگی راجع به این قضیه داخل بهار برات میوفته. شاید اشناییتون یک الی دو سال دیگه باشه بهار امسال ؟چجور اتفاقی مثلا؟نامزدی؟ خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
biniyaz عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3226 هستم ولی جلو اون آرومم که خب به نظرم اون اینو فهمیده از رفتارت.مثل اینکه خوبم نمیتونی نه دروغ بگی نه موضوعی رو لاپوشوتی کنی زود لو میری،درسته؟ دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
parastesh78 عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 434 خب به نظرم اون اینو فهمیده از رفتارت.مثل اینکه خوبم نمیتونی نه دروغ بگی نه موضوعی رو لاپوشوتی کنی زو ... کلا دروغ نمیگم اگه بخوام بگمم انقدر میخندم تا طرف بفهمه دروغه خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼