2789
عنوان

زندگیه تقلیدی 🙃

164 بازدید | 10 پست

چند وقته دنبال تینم که یه آدم دیگه بشه مال یه روز دو روز نیس چهار سالی هس که در تلاشم برای تغییر و کمک به خودم تا حدودی هم موفق بودم کلا در تلاشم که بهترین خودم باشم 

چند وقته دارم درمورد سبک زندگیا و لایف استایل ها مطالعه می کنم به این نتیجه رسیدم ما فقط هرچیو دیدیم تقلید کردیم ما نه اسلامی زندگی می کنیم نه غربی نه حتی آسیایی و ایرانی ما فقط یاد گرفتیم تقلید کنیم و این باعث تمام گرفتاری ها و گم گشتگی های ماست 🙃

خب بگردو پیدا کن تقلید نکن

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیکارا کردی واسه تغییرزندگیت؟

خیلی رو خودم کار کردم حرف مردم برام مهم نباشه شاید این بهترین کاری بوده که تو این 4 سال کردم خیلی هدفای مهم تری دارم اما یکیش این بوده که بهش تا حدی رسیدم

خیلی رو خودم کار کردم حرف مردم برام مهم نباشه شاید این بهترین کاری بوده که تو این 4 سال کردم خیلی هد ...

احسنت داری

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

من فقط خودمم

دوست ندارم مثل دیگران باشم

یه بار به دنیا اومدم پس باید خودم باشم و برای خودم زندگی کنم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
سخته اما قطعا شدنی 

موفق میشی به امید خدا🙏🌺🌺🌺

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......