2777
2789
عنوان

مودم

149 بازدید | 14 پست

بچع ها میخاستم راجب به مودم بپرسم من نمدونم چی هست اما تو این کلاسای مجازی همش نمتونیم بسته بزنیم میخام مودم بخریم میشع توضیح بدین چجوریه واز کحا باید بخرمم🤔🤔چون اصلا ای کارارو بلد نیستم من و خواهرمم گفتم از شماها بپرسمم 😥💙ممنونممم😚

زندگی که یکبار زیر سوال نره ارزش زیستن نداره

موبایل فروشی ها هم دارن...بخر بعد برو مخابرات دستگاهت هم ببر اونجا کاراشو میکنن بسته هم میخری..بعد ببر کافی نتی جایی ک بهش رمز بدن بعدم بیار خونه وصل کن

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موبایل فروشی ها هم دارن...بخر بعد برو مخابرات دستگاهت هم ببر اونجا کاراشو میکنن بسته هم میخری..بعد ب ...

اهان چه مدلی باید بخرم در مورد مدلشو و هزینشم میشه بگیدد بسته های همراه خیلی گرون شدننن😥😥

فروشگاه های الکترونیک و لوازم کامپیوتر دارن ولی قبلش باید مخابرات یا شرکت های خصوصی سرویسشا براتون فعال کنن و بعد مودم را تنظیم کنید و هم میتونید به کامپیوتر با کابل وصلش کنید هم از طریق وای فای برای بقییه دستگاه ها مثل گوشی اشترلک گذاری کنید

مودم مارک هایی متفاوتی داره............................ اگه  میخواین بخرین اینترنتی از دیجی کالا بخرین ....................مارک TPLlNk خوبه..................قیمتشم فکر کنم 500 یا 600 باشه دقیق نمیدونم..........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
مودم مارک هایی متفاوتی داره............................ اگه  میخواین بخرین اینترنتی از دیجی کال ...

اها بعدش هر ماه باید مبلغی واریز کنیم یا نه

سرعتش چطوره🤔

اهان چه مدلی باید بخرم در مورد مدلشو و هزینشم میشه بگیدد بسته های همراه خیلی گرون شدننن😥😥

والا مدلش نمیدونم چیه برای مادرم..ولی دو انتنه بخر...770تومن...بستش هم ماهانه 50گیگ 35تومن

والا مدلش نمیدونم چیه برای مادرم..ولی دو انتنه بخر...770تومن...بستش هم ماهانه 50گیگ 35تومن

اهانن باشه از دیجی کالا بخرم خوبه؟

اها بعدش هر ماه باید مبلغی واریز کنیم یا نه سرعتش چطوره🤔

بسته به حجمتون که از قبلا خریداری کردین پولش میاد رو قبض تلفن خونه...................سرعتشم عالیه..................... 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
بسته به حجمتون که از قبلا خریداری کردین پولش میاد رو قبض تلفن خونه...................سرعتشم عالیه... ...

اهاننن پس راضین

مشورت کنم حتمن یکی ش میخرم

ممنونن😇

اهانن باشه از دیجی کالا بخرم خوبه؟

ببین من شنیدم دیجی کالا بعضی مواقع کالا های مرجوعی رو دوباره میفرسته برات...حضوری بخر بهتره

[QUOTE=165714870]ببین من شنیدم دیجی کالا بعضی مواقع کالا های مرجوعی رو دوباره میفرسته برات...حضوری بخر بهتره[/QU

عههه واقعن من گوشیمم از اونجا سفارش دادم😒🙁