2777
2789
عنوان

بارداری

120 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خیلی خیلی عذر میخوام ولی واقعا حالم بده هیچ جا به ذهنم نرسید که سوالم رو بپرسم روزگارم سیاه شده از استرس و فکر، من چند وقت پیش رابطه مقعدی داشتم شرمنده توروخدا ولی مایع منی داخل مقعد خالی شده ولی یکمش ریخت بیرون و به سمت واژن سرازیر شد که  نامزدم پاک کرد با دستمال ، ولی من استرس دارم نکنه باردار شم ،تو اینترنت خیلی چیزای عجیبی نوشته ، امکان بارداری من هست یا توهم زدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر تو اینترنتم مطلب نخون احتمال این بارداری اصلا یک در هزارم نیست خیالت راحت راحت 

یعنی اینکه مایع منی سمت واژن سرازیر شد هم هیچی نیست؟از این یکم میترسم میگن بدن زن مکش داره اسپرم و جذب میکنه داخل!!!

یعنی اینکه مایع منی سمت واژن سرازیر شد هم هیچی نیست؟از این یکم میترسم میگن بدن زن مکش داره اسپرم و ج ...

نه بابا اینا کلا الکیه میبینی ادم عروسی کرده یه سال کامل اقدام میکنه نمیشه مگه الکیه

خانوما با یه لوله به راحتی میشه باردار شد منم بچم یسالشه الان بی بی زدم مثبت شد میگم میشه اشتباه بشه توروخدا جواب بدید نگرانم 

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت

باردار نمیشی اینجوری ولی هزارجور عفونت و مریضی دیگه میگیری که بارداری توش گمه 

نکنید این کارو

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️