2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر در بارداری

1684 بازدید | 9 پست

سلام دوستان شب بخیر. نمیدونم من حساس شدم یا واقعا شوهرم بی توجه شده. اصلا به ناراحتی من اهمیت نمیده بهش میگم انقد بعد از سر کار دیر نیا خونه اهمیت نمیده حتی سرسنگین باهاش برخورد میکنم انگار نه انگار واقعا میبینه ناراحتم بازم منو از ناراحتی در نمیاره بهش میگم بیا اسم انتخاب کنیم برای بچه میگه همون ۱۰روز اخر یه جیزی انتخاب میکنیم همش تنهام توی خونه از صبح تا شب  دلم خیلی گزفته احساس تنهایی میکنم دلم نمیخواد حرص و جوش بزنم ک بچمم همینطوری بشه ولی خیلی شوهرم سرد شده با این که یکسال اقدام میکردیم نمیشد و یک سقط هم داشتم ولی الان احساس میکنم شوهرم علاقه ای ب بچه نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه گلم .خودتو اذست نکن 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

خب صداش كن بگو بيين عزيزم ميذوني زحمت ميكشي ميدونم دغدغه داري ولب من بخاطر شرايط حاملگيم هورمونام بهم ريختس حساسم و زود رنجتر از هميشخ

و زود ناراحت ميشم و واقعا هم من هم بچه احتياج ب توجه داريم اگ من حس بد دريافت كنم بچه هم دربافت مبكنه و ميدونم تو خ خيلي خوبي اما من زود رنج و حساسم حس ميكنم بهم سرد شدي و فكر بد مبكنم

۵ماهه

عزیزم بارداری بخاطر اونه حساس شدی من دوران دانشجوییم باردار بودم حرص میخوردم شوهرم چرا بیشتر توجه نمیکنه  به نظرم توجه جنسی بهش داشته باش زمانی که تونست باهاش حرف بزن شوخی کن برس که خونه رو به هر جایی ترجیح بده ببینه تو بدتر افسرده ای بیشتر دوس نداره بیاد خونه

خب صداش كن بگو بيين عزيزم ميذوني زحمت ميكشي ميدونم دغدغه داري ولب من بخاطر شرايط حاملگيم هورمونام به ...

اخه زیاد چاخانی نیس کلا اصلا روش تاثیر نمیزاره 

عزیزم بارداری بخاطر اونه حساس شدی من دوران دانشجوییم باردار بودم حرص میخوردم شوهرم چرا بیشتر توجه نم ...

رابطه جنسی هم از اول بارداربم تداشتیم یعنی من گفتم دکتر منع نکرده ولی خودش قبول نکرد گفت نه حالا واحب نیس . خونه هم مرتب میکنم به خودمم سعی میکنم برسم ولی شوهر من کلا ادم رفیق بازه فقط منتظره من نباشم خونه یا یه دلیلی باشه ک بره الکی راه بره بیرون .....