2777
2789
عنوان

شوهر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 40 پست

معمولا تو حجاب افراد مذهبي و غيرمذهبي به مشكل ميخورن شما كه سر حجابت مشكلي ندارين باهم كنار مياين 

خيلي جالبه چادر سر ميكني نماز نميخوني

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا 😐

چون هم كارمنده هم مقيد😂البته مذهبي در حد معمولي باشه خوبه يعني ميانه رو باشه و اخلاقش مورد پسند شما باشه ان شاءالله انتخاب درستي داشته باشين

من كه نمازميخونم و تاحدي مذهبي هستم فقط يه خواستگار مقيد داشتم بقيه نچ🤦🏻‍♀️

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
معمولا تو حجاب افراد مذهبي و غيرمذهبي به مشكل ميخورن شما كه سر حجابت مشكلي ندارين باهم كنار ميا ...

من حجابم خوبه بی حجاب نیستم ولی نماز دوس دارم بخونم ها دلم میخاد شروع کنم تنبلیم-میشه بهش گفتم روزه نمیگیرم قبول کرد

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃
از کجا بفهمم خشک مذهبه یا نه؟

مثلا بعضیا میگن، چون خانوادت نماز نمیخونن، یا مثلا خواهرت یا فامیلت حجاب نداره، پس من خونشون نمیام، اونا هم خونه من نیان! همچین موردی دیدم که میگم‌ها! 

یا مثلا در مورد چند همسری ازش سوال کن، یا در مورد صیغه، ببین نظرش چیه. بعضیا میگن چون من مرد هستم پس میتونم چند تا زن بگیرم و صیغه کنم، در صورتی که اسلام گفته شرایط داره، مثلا اگر اون مرد با یه زن نیازهاش رفع نمیشه، میتونه هزینه دو یا چند تا زندگی رو بده، میتونه عدالت رو رعایت کنه و ... که همچین چیزی در این دوره و زمانه اصلا شدنی نیست. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
چون هم كارمنده هم مقيد😂البته مذهبي در حد معمولي باشه خوبه يعني ميانه رو باشه و اخلاقش مورد پسند شما ...

انشالله قسمت توام میشه ابجی

فقط از کجا بفهمم خشک مذهب نباشه و میانه رو

بنظرم قبول کن اگه اخلاق داره ومرد زندگیه

اخلااااقو مدنظرت قراربده.   اخلاق

فردانیای تاپیک بزنی کتک و....

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
مثلا بعضیا میگن، چون خانوادت نماز نمیخونن، یا مثلا خواهرت یا فامیلت حجاب نداره، پس من خونشون نمیام، ...

نه مثلا من بهش گفتم خواهرم براش اینا مهم نیس گف هرکس یه اخلاقی داره

انشالله قسمت توام میشه ابجی فقط از کجا بفهمم خشک مذهب نباشه و میانه رو

ببین اگه اهنگ گوش نمیده اگه عروسی نمیره اگه از خنده بلندت چشم غره میره بهت اگه میگه حیا کن 

اگه نمیگه بخنده اگه لبایس اسپورت نمیپوشه خب یعنی خشک مذهبیه دیگه

بنظرم قبول کن اگه اخلاق داره ومرد زندگیه اخلااااقو مدنظرت قراربده.   اخلاق فردانیای تاپیک بزن ...

اخلاقش ک خیلی خوبه پسر صبور و آرومیه حتی میگ تو کار خونه مرد باید ب زن کمک کنه 

اخلاقش ک خیلی خوبه پسر صبور و آرومیه حتی میگ تو کار خونه مرد باید ب زن کمک کنه 

پس معطل چیی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
ببین اگه اهنگ گوش نمیده اگه عروسی نمیره اگه از خنده بلندت چشم غره میره بهت اگه میگه حیا کن  اگ ...

عروسی میره حتی گف ارایش بیرون خیلی کم باشه مشکل ندارم

اهنگ نپرسیدم گوش میده یا نه 

گف من تو خونه خیلی شوخ ام  

بعد گفتم تو عروسیا ارایش کنم گف عب نداره 

انشالله قسمت توام میشه ابجی فقط از کجا بفهمم خشک مذهب نباشه و میانه رو

ان شاءالله

مثلا ببين اهل موسيقي شاد و اين مسائل هست؟چقدر مراسم هاي مذهبي براش مهمه چقدر حجاب براش مهمه رابطه با نامحرم رو در چه حد ميدونه مثلا بپرس اگه نمازم قضا بشه و مرتب نباشه چي ميشه؟بهش كامل خودتو معرفي كن بگو نماز نميخونم ولي دوست دارم بخونم و حدود رابطه با نامحرم از نظر خودت رو براش توضيح بده 

ببين مراسم هاي جشن و عروسي و تولد ميره 

تو نت سرچ كن راهنمايي هاي دكتر فرهنگ عاليه 

آدمايي كه خيلي مذهبي و خشك هستن از ظاهرشون هم ميشه تشخيص داد

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟