2777
2789
عنوان

سریع بیاین عکس

116 بازدید | 14 پست

چه شامی پختم بیاین ببینین

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک بزار سایت خرابه 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

سایت درست شد؟ 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
لینک بزار سایت خرابه 

چطور میشه لینک گذاشت یادم میدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چرا نمیاد عکس

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
چطور میشه لینک گذاشت یادم میدی

گلم تو نت سرچ بزنی سایت picofile 

واردش بشی خودت متوجه میشی راحته 😉💖

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
چرا نمیاد عکس

سایت خرابه  اینجا اپلود کن 💖🖐️

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.picofile.com/&ved=2ahUKEwi4xKD11ZvtAhW1WxUIHWpcCfIQFjABegQIDRAB&usg=AOvVaw16HtR8jDRnfDks7nkwP6uX

گلم تو نت سرچ بزنی سایت picofile  واردش بشی خودت متوجه میشی راحته 😉💖

ممنون عزیزم لطف کردی❤❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنون عزیزم لطف کردی❤❤

خواهش گلی 💖💖

گذاشتی بلایک

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻