انقدر غذاهاشون تنوع داره تو اینستا هی پیج تبلیغات رستورانای شمالی تو سرچام میاد دلم میخواد همش جلوم بود میخوردم خوشبحالتون شمالیا😋😋😋😋😋😋
گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
متاسفانه منم خوش خوراکم ۱۲ ماه سال در رژیم به سر میبرم اگه شمال میبودم فکر کنم منفجر میشدم😂😂😂
گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی فوق العاده چربن واقعا مریص میشی روغن نباتی ۵کیلویی سر هفته تمومه با اون طرز پخت🤦♀️ ولی ان ...
غذا باید چرب و چیلی باشه روغن ازش بچکه🤣🤣🤣
منم شنیده بودم ولی یبار رفتیم شمال شهر نکا خونه همکار شوهرم یه غذاهایی درست کرد افتضاح بود.چند روزی که خونشون بودیم هیچی نخوردم از بس بدمزه بودن غذاهاش البته فک میکنم خود خانومه تنبل بود حوصله غذا درس کردن نداش
من غذاهام فوق الااده کم روغنه سلامتی رو ترجیح میدم
درسته هرچی کم روغن تر سالمتر
منم شنیده بودم ولی یبار رفتیم شمال شهر نکا خونه همکار شوهرم یه غذاهایی درست کرد افتضاح بود.چند روزی ...
اره احتمالا اشپزی خانمه خوب نبوده من همسایه شمالی داشتم واقعا اشپزیش خوب بود
کلا اشپزی حوصله میخواد باید براش وقت گذاشت