2789
عنوان

چرا شمالیا

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 35 پست

اتفاقا خیلی بده 

همش درحال خوردنیم 

مثلا شهرای دیگه نهایتا هفته ای دوبار برنج بخورن

ما هر روز برنج میخوریم 

سر سفره جز غذای اصلی کلی مخلفاته

باید خودتو بکشی تا با این غذاها شکم نیاری لاغر بمونی

من که خودم تنها باشم اصلا غذا درست نمیکنم 

مادر شوهر من شمالیه..تو زندگیش جز ماهی و مرغ هیچی دیگه  نپخته و بلد نیس..سلیقه و اشپزی خوب..ربط ...

موافقم باهاتون اشپزی بیشتر علاقه و ذوقه 

منظورم بیشتر تنوع غذایی بود 

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگووووووو😋😋😋😋😋😢😢😢

انقد دلم تنگ شده واسه گیلان و رشت. زودتر کرونا تموم شه برم  لذت ببرم از خوشمزه جات شهرم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مادر شوهر من شمالیه..تو زندگیش جز ماهی و مرغ هیچی دیگه  نپخته و بلد نیس..سلیقه و اشپزی خوب..ربط ...

گیلان تنوع غذاییش بالاست. ربطش ب شهر اینه. 

وگرنه خب غذا ک خودش نمیاد سر سفره، میزبان باید کدبانو و دست و دل باز باشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اتفاقا خیلی بده  همش درحال خوردنیم  مثلا شهرای دیگه نهایتا هفته ای دوبار برنج بخورن ما ...

بس که غذاهاتون خوشمزه س من یه همکار شمالی داشتم یه بار برام باقالی قاتوق نمیدونم درست نوشتم یا نه , درست کرد عاشقش شدم

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

انقد دلم تنگ شده واسه گیلان و رشت. زودتر کرونا تموم شه برم  لذت ببرم از خوشمزه جات شهرم.

انشالله 😍😍😍 

منم ببر مهمونتون 😜😜😜

انشالله 😍😍😍  منم ببر مهمونتون 😜😜😜

با کمال میل🌺

با کمال میل🌺

قربونت عزیزم  

هیچ وقت یادم نمیره😍 ما مهمون بودیم تو رشت، منم بچه بودم، برنج که آوردن شبیه کته بود و یه ماست خیلییییی تیز و ترش، 😍چقدر سرسفره نق زدم😐😐😐 ولی خیلی خونه باصفایی داشتن