2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

پسرم به خدا کاری که می کنی تاوان داره. شما از هر کی خوشت اومد به خونواده ات بگو برن خواستگاری. شما میری دختر رو وابسته خودت می کنی ولی حرفهای پدر و مادرت رو هم نمی تونی زمین بذاری. زندگی مشترک به راحتی قابل کات کردن نیست. به دختر مردم حق خوشبخت شدن بده. اگه بعد ازدواج هم بخوای هر روز به حرف کسی زندگی ات رو به هم بریزی نمیشه. این قضیه رو که خودم آشنا بشم بعد به خونواده ام بگم رو فراموش کن. همون اول بگو. اگه نپسندیدند قضیه رو فراموش کن. 

"راجع به" رو درست بنویسیم.
نظرات اطرافیان رو گوش کن و اگر منطقی بود ازشون استفاده کن نه اینکه تاثیر کامل بزارن اینهمه ادم با ه ...

ببین دوست عزیز 

من واقعا بعضی وقتا ازش دلسرد میشم و پیش خودم میگم نکنه خانوادم با انتخابم مخالفن و نمیخوان به روم بیارن ، چون فرزند اولم و خانوادم خیلی روم حساسه، 

خداییش خیلی دوسش داشتم و الانم این دلسرد شدنم به اون زیاد نیست که بگم دیگه هر چی بوده تمومه ، 

دوسش دارم ولی مثل روزای اول نیستم ، این حقیقتشه، 

ببین دوست عزیز  من واقعا بعضی وقتا ازش دلسرد میشم و پیش خودم میگم نکنه خانوادم با انتخابم مخال ...

بذار بره دنبال زندگی اش. واقعیت رو بهش بگو. اون اگه دلیلت رو بدونه راحت تر می پذیره. باهاش صادق باش.

"راجع به" رو درست بنویسیم.
20

اخی به خدا گناه داره دلشو بشکنی البته ایشون حالا حالا برا ازدواج وقت دارن ولی تو این سن هم بخواد از وابستگی دل بکنه خب براش خیلی سخته و بد تموم میشه .شما با خودتون سنگاتونو وا بکنید اگه واقعا دوسش داشته باشین هیچ حرفی نباید بهتون تاثیر بزاره مگر در موردی که خدایی نکرده دختر خانم ایرادی داشته باشه منظورم خوب نباشن خودش یا خانوادش .ولی اگه هم دلتون رو زده بیخود الاف خودتون نکنیدش بهش واضع بگو ما به درد هم نمیخوریم سخته ولی کنار میاد ی مدت .ولی خواهشن  حس دلسوزی  نکنید بهش ک مثلن دلم نمیاد بهش بگم بدتر ظلم میکنی بهش 

خدایا شکرت🙏