2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 53 پست

علاقمندیتون چه زود از بین رفته.ولی باز خوبه وجدانشو دارید که با خودتون صادقید.لطفا با اون خانم هم صادق باشید و رک و روراست بهش بگید.دیگه بیشتر از این هم رابطتون‌ رو کش ندید چون اون دخترخانم بیشتر آسیب میبینه.

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اقا کریم

الان دیگه مطمئن شدم به بلوغ عقلی نرسیدی سنت هم کمه برا همین انقدر حرفای دیگران روت اثر میزارن

سعی کن  در قدم اول خودتو درست کنی✌️

و اینکه اگه نمیتونی جلوی تاثیر گذاشتن حرف دیگران رو بگیری اون دختر خانومو بلاتکلیف نزار 

والا تو ایران دخترا با ازدواج میتونن برن خارج فکر میکنید یه دختر مجرد به راحتی میتونه بره خارج؟😣

من کلی مخ بابام زدم راضی شد. 

خب خاستگار ندارم چی کار کنم. دوست پسر هم زشته تو خانواده ما. به خدا رد دادم دیگه. 

گرونیه پسرا ازدواج نمی کنن. خسته شدم دیگه. 

خب شما اول باید با ببینید دختره هم این قضیه رو جدی نگاه میکنه یا نه و به خانوادش گفته  اگر گفت ...

ایشون جدی نبوده. به پدرش گفته و یه کم دلسرد شده ولی به مخ زنی ادامه داده...تا اینکه دختره واقعا دلشو زده. الان میگه چی جوری از شرش راحت شه!!!

"راجع به" رو درست بنویسیم.

دقيقا كاري ك عشقم كرد بام

نكن گناه داره داغون ميشه

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح

مگه حتما باید همکار باشین آیه که نازل نشده دوتا آدم که میخوان ازدواج کنن همکار باشن بنظرم از اولم دوسش نداشتی فقط یه حس زودگذر بود وگرنه آدم عاشقو سرشم که ببری بازم عاشقه

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!