2777
2789
عنوان

نریزین سرم

138 بازدید | 9 پست

چجوری حرف بزنم که لهجه نداشته باشم 😶خیلی بدم میاد مخصوصا تو ویس اصلا اعتماد به نفس ویس دادن ندارم 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

تمرین کن زیاد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چیکار کنم آخه هر کاری میکنم بازم لهجه دارم

همش فارسی حرف بزن ضبط کن صداتو گوش بده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یکم سخت زبان بره 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

وا چرا منکه عاشق لهجمم ینی فارسی سلیس حرف میزنما ولی مثلا به کَردی میگم کِردی اتفاقا همه بچه های خوابگاه و دانشگاه علشق لهجم بودن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز