9878mohadese مدیر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7634 عنوان پاهام | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 20 پست نوک انگشتای پام خیلی یخ میکنن علتش چیه به نظرتون اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد 1399/09/04 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
9878mohadese مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7634 مال منم تقریبا همیشا اینطکریه البته گرم باشه اصلا راحت نیستم. ولی میگن پا سرد بشه نتیجه اینه که سر س ... برا منم انقد سرد نبوده چن وقتیه پتوام میپیچم بهشون گرم نمیشن اصن یخن اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
پانیpany عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 4382 165....چیه به قد مربوطه مگه نمیدونم گفتم شاید یکم ربط داشته باشه از یکی شنیده بودم قبلا ببین دست هات هم معمولا سرده یا فقط پا؟ممکنه دلیل عصبی هم داشته باشه معمولا استرسی هستی؟
مامان_فرین4 عضویت: 1390/09/13 تعداد پست: 934 برا منم انقد سرد نبوده چن وقتیه پتوام میپیچم بهشون گرم نمیشن اصن یخن سرت رو هم گرم کن
9878mohadese مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7634 خب طبع بدن میتونه در اثر عوامل مختلف عوض بشه عهه دقت نکرده بودم بهش😁شایدم عوض شده باشم اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
9878mohadese مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7634 نمیدونم گفتم شاید یکم ربط داشته باشه از یکی شنیده بودم قبلا ببین دست هات هم معمولا سرده یا فق ... اره خیلی مخصوصا الان یه مدتیهن بیشتر پاهام خیلی سرده شاید دستمم سرد باشه ولی اندازه پاهام نه اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
happymum عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 2121 اره خیلی مخصوصا الان یه مدتیه ن بیشتر پاهام خیلی سرده شاید دستمم سرد باشه ولی اندازه پاهام نه اگه کم خونی نباشه ب خاطر تنگی کانال نخاع و دیسک کمر هم میشه