2777
2789
خدالعنتشون کنه

اونم این مرغای کشتارگاه. که سریع بو میگیرن 

چیه این مرغ . 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت گوسفندی و شتر  گوشت سفید هم ماهی . یه بار هم کبوتر گرفتیم . جدیدا دنبال کبکیم  ...

قربونت برم من از نظر اقتصادی میگم شتر مرغ بوقلمون که خیلی گرونن

کتلت شیرازی، کوکو سبزی، عدسی، توپک سیب زمینی و عدس پلو با کشمش و خورشت بدون گوشت.... وای الان بدجور دلم کتلت سیب زمینی کشیده ولی رژیمم، شام هویج و کدو آبپز باید بخورم🤮

گوشت گوسفندی و شتر  گوشت سفید هم ماهی . یه بار هم کبوتر گرفتیم . جدیدا دنبال کبکیم  ...

خب اونا هم ک گرونن 🙄

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞

من هر سه ماه سه تا مرغ پنج کیلو گوشت دو کیلو چرخی یک کیلو ماهی ی کم گوسفندی برا آبگوشت می خرم خیلی کم مصرفیم در واقع آن بچه ها نبودن همون خراب میشد حالا حالا ها خرید ندارم

شیطان را خواهم کشت... 

ما 2 ماه و نیم یه بوقلمون خریده بودیم الان اندازه یه آبگوشت مونده. بازم میخوایم بوقلمون بخریم بصرفه تره. البته قیمتش نمیدونم شوهرم محلی میخره خودش تمیز میکنه

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
ما چهار نفریم 2 کیلو چرخکرده 4 کیلو خورشتی مرغم از این بسته بندیا 3 بسته میگیریم الان داریم ولی اگه ...

خوشبحالتون میختونید ما پنج نفریم مرغ گوشت میخریم درجا تموم میشه

الا جون چیا درست میکنی به منم یاد بده

سلام گلم 🤗 

کوکو سبزی

انواع آش 

استامبولی و ماکارونی با سویا 

خوراک قارچ و سیب زمینی 

کتلت سویا 

پیراشکی سبزیجات 

اسفناج

عدسی 

سمبوسه 

فلافل

انواع پلوها با حبوبات و.... بدون گوشت هم میشه 🤗

الا جون چیا درست میکنی به منم یاد بده

من اینقدر مصرف مرغم کم بود الان نمیدونم چرا مصرف زده بالا 

برا اولین بار مرغ تعاونی خریدم 4 تا... دونه دونه خورد میکنم مواد جوجه  میزنم میزارم یخچال تو طول هفته استفاده میکنم سایزش کوچیک هس هفته ای یکی استفاده میشه خیلی خوبه مزه اش 

وای دروغ نگو من بدون گوشت مرغ هیچی بلدنیستم درست کنم مثلا چی میخورین؟ حس میکنم گرسنه میمونم بدون مرغ ...

😀

فعلا" یخچالم به اون حد بی مرغی نرسیده 

باقالی خرشت

میرزا قاسمی

انواع حبوبات پخته

عوس پلو و لوبیا پلو با سویا

گوجه خورشت

سیرواویج

یتیمچه باومجون یا کدو

ترشی تره

سیب زمینی یه وقتا سرخ میکنم رب میزنم دخترم دوست داره

عدسی

کوکو عدس _ فلافل _ شامی ماه رمضون ( حبوبات پخته داره)

انواع آش ها ( آش دوغ _ رشته _ آش ترش گیلانی ) 

اینا اکثر برای شمالن و بیشترشون به صرفه

کشک بادمجون

نخود پلو

سبزی پلو با ماست

من اولین ماهی که خونه خریدیم بدون گوشت و مرغ سر کردم یه ماه رو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779