2777
2789
😀 فعلا" یخچالم به اون حد بی مرغی نرسیده  باقالی خرشت میرزا قاسمی انواع حبوبات پخته عوس پل ...

سیرواویج رو زدم نوشته برگ سبر میخواد برگ سیر چیه؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من‌برنامه غذاییم عدس پلو با کشمش و زرشک بدون گوشت درست میکنم دمپخت که توش لوبیا چشم بلبلی میریزم ماک ...

خوشبحالتون من یه روز گوشت مرغ نخورم تشنج میکنم میوفتم زمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اون غذاها یه گیاهای محلی دارن من ندارم که☹

مثلا ترشی تره رو میتونی نیم کیلو اسفناج به اندازه 300 گدم گشنیز و تره و یه چند شاخه نعنا بریزی

من کم پیش میاد سبزی محلیشو بخرم بریزم

این مدلیشو خیلی دوست دارم

آخه خیلی گرون سبزی محلی گیلان

باقالی خرشت هم که سبزی نمیخاد یک کیلو باقالی کشاورزی خشک بخر 

بریز آب پوست کن و فریز کن

اون موقع که گوجه و بادمجون ارزون هم باید آدم دست به کار بشه و فریز کنه

برای میرزا قاسمی ک گوجه خرشت

اگه از سیر بدت نیاد اکثر غذاهامون خوشمزن

عزیزم کلی غذا هست که میشه درست کرد که مصرف گوشت و مرغ هم زیاد نشه

گوجه و بادمجون سرخ شه.یا مخلوط

کشک بادمجون

بندری-سوسیس سیب زمینی

دوپیازه

دال عدس

کوکو

سمبوسه

کتلت

اش رشته

دمپخت

ماکارونی

عدس پلو یا لوبیاپلو

یا برنج و شیوید باسیروماست

و......

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
سیرواویج رو زدم نوشته برگ سبر میخواد برگ سیر چیه؟

اینو باید از شمال تهیه کنی

سیر تازه که در میاد بالاش یه برگ سبز داره

اونو میگن برگ سیر

ولی واسه این سیرا یکم تند ولی من با همینام درست کردم

مال شمال تر و نازک

کمتر کن خوردن شو..سرده طبعش غذاشونم‌که معلوم نبست چیه..پر ضرره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اینا رو که گفتی سه چهار روزه بعدش چی کنیم😭😭😭من عادت کرده بودم هرروز کباب گوشت مرغ گیخوردم الان خی ...

ببخشید ولی خب عادتتون خوب نبوده اینهمه غذا داریم من هفته 2بار مرغ و1بار گوشت درست میکنم 

بقیش خوراک لوبیا 

ماکارونی 

عدسی 

کوکو

املت پیتزا 

البته جمعه ها روز خاصه یا آبگوشت یا کباب 

هر روزش خوب نیست بعد تکراری نمیشه برات 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اینا رو که گفتی سه چهار روزه بعدش چی کنیم😭😭😭من عادت کرده بودم هرروز کباب گوشت مرغ گیخوردم الان خی ...

گلم درهفته یک روز مرغ بخور.یک روز گوشت.یه روزشم باز توغذاهات گوشت چرخ شده استفاده کن.میشه۳ روز درهفته.۴ روز بقیشم غذاها دیگه بخور.کار به گرونی ندارم ولی ادم که نمیشه هر روز مرغ و گوشت.هم تنوع لازمه و هم ادم برا بدنش باید همچی بخوره..

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792