2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با کانکوشن بذار رو دمای 180 درجه و 40 دقیقه بعد 7 دیقه بذار گریل بالا

کیک هم درست میشه کرد داخش 

درجش چطور باشه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

کیک هم درست میشه کرد داخش  درجش چطور باشه

کیک خیلی ریسکه من یبار درست کردم خراب شد

نظر ندم در این باره سنگین ترم 😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

خب کجای فر با چه چه دمایی میدونین که مایکروویو یه ساه پایه فلزی داره روی اون بزارم یا نه 

رو این فکر بزاری بهتره 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

کیک خیلی ریسکه من یبار درست کردم خراب شد نظر ندم در این باره سنگین ترم 😂

عزیزم اگه زحمتی نیست میشه ببین کارایش چیه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5414755/کسی-بلده-با-این-مدل-کار-کنه-

عکس

خب کجای فر با چه چه دمایی میدونین که مایکروویو یه ساه پایه فلزی داره روی اون بزارم یا نه 

برای من دو طبقه داره. 

میذارم طبقه بالاتر. اون سه پایه فلزی رو ندارم.

اول کانوکشن رو با دمای ۱۸۰ میذارم به مدت ۱۵ دقیقه.

بعدش هم گریل به مدت ۵ دقیقه

عزیزم اگه زحمتی نیست میشه ببین کارایش چیه؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/5414755/کسی-ب ...

زیاد آشنایی ندارم ولی یخ زدایی داره

گرم کردن غذا داره

و پختن لازانیا و کیک

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

زیاد آشنایی ندارم ولی یخ زدایی داره گرم کردن غذا داره و پختن لازانیا و کیک

ممنونم عزیزم 

چطوری

همه موادم که حاضر شد تو ظرف جدا حاضر کردم ماهیتابه جدا گذاستم توس روغن زدم کفش و سیب زمینی چیدم کف تابمو سس سفید زدم موادم و لابه لا ریختم روش لازانیا پتیرو اینا زیرش و روشن کردم در ماهیتابه رو گذاشتم کم کردم ۴۵ دقیق بعد حاضر بود پنیرش اب شد قشنگ سیب زمینی تهشم خیلی خوب و طلایی بود 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792