راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
با کانکوشن بذار رو دمای 180 درجه و 40 دقیقه بعد 7 دیقه بذار گریل بالا
کیک هم درست میشه کرد داخش
درجش چطور باشه
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
خب کجای فر با چه چه دمایی میدونین که مایکروویو یه ساه پایه فلزی داره روی اون بزارم یا نه
رو این فکر بزاری بهتره
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
زیاد آشنایی ندارم ولی یخ زدایی داره گرم کردن غذا داره و پختن لازانیا و کیک
ممنونم عزیزم
همه موادم که حاضر شد تو ظرف جدا حاضر کردم ماهیتابه جدا گذاستم توس روغن زدم کفش و سیب زمینی چیدم کف تابمو سس سفید زدم موادم و لابه لا ریختم روش لازانیا پتیرو اینا زیرش و روشن کردم در ماهیتابه رو گذاشتم کم کردم ۴۵ دقیق بعد حاضر بود پنیرش اب شد قشنگ سیب زمینی تهشم خیلی خوب و طلایی بود