2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین❤

63 بازدید | 15 پست

اخر این هفته تولدمه، 

پذیراییم کیک و کاپ کیک و ژله و میوه و لواشک و بستنی و سالاد اولویه و فینگر فود ۵ مدله و پفک و پفیلاس، به نظرتون کافیه؟ حس میکنم یه چیزیش کمه.

مدل مو هم هنوز مرددم که مدل موی باز بزنم یا شنیون شل

لباسمم از ایناییه که از جلو کوتاهه ولی پشتش بلنده...

سایت خرابه؟ عکس اپلود نمیشه

راستی چون تولد ۱۸ سالگیمه و در واقع عدد خاصیه همه دوستام میگن موهاتو ساده باز بذار( البته باید مو اضاف کنم) چون قد موهام کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒😒😒😒

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
كرونا هم كه هيچي شما راحت باشين

من خانواده خودم کادر درمانن، ولی خب ۴ تایی میگیریم و ابنکه هر ۴ تامون ۲-۳ ماهه حتی تا در خونه نرفتیم. و با محیط بی ارتباط بودیم...

برای ۴ نفر؟ باور کنم؟ خب کس دیگه رو نیارین... ناموسا اونا دعوتی نیارن با خودشون

نه بابا، در واقع ۳ نفر دعوتی دارم که اونا هم واقعا مثل خواهر نداشته ام هستن. خیلی جمع و جوره برنامم...

یا خدا

عکس لباستو ببینم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اپلود نمیشه☹

تو پیکو فایل اپلود کن 

تو گوگل سرچ کن میاد