2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین❤

64 بازدید | 15 پست

اخر این هفته تولدمه، 

پذیراییم کیک و کاپ کیک و ژله و میوه و لواشک و بستنی و سالاد اولویه و فینگر فود ۵ مدله و پفک و پفیلاس، به نظرتون کافیه؟ حس میکنم یه چیزیش کمه.

مدل مو هم هنوز مرددم که مدل موی باز بزنم یا شنیون شل

لباسمم از ایناییه که از جلو کوتاهه ولی پشتش بلنده...

سایت خرابه؟ عکس اپلود نمیشه

راستی چون تولد ۱۸ سالگیمه و در واقع عدد خاصیه همه دوستام میگن موهاتو ساده باز بذار( البته باید مو اضاف کنم) چون قد موهام کمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😒😒😒😒

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
كرونا هم كه هيچي شما راحت باشين

من خانواده خودم کادر درمانن، ولی خب ۴ تایی میگیریم و ابنکه هر ۴ تامون ۲-۳ ماهه حتی تا در خونه نرفتیم. و با محیط بی ارتباط بودیم...

برای ۴ نفر؟ باور کنم؟ خب کس دیگه رو نیارین... ناموسا اونا دعوتی نیارن با خودشون

نه بابا، در واقع ۳ نفر دعوتی دارم که اونا هم واقعا مثل خواهر نداشته ام هستن. خیلی جمع و جوره برنامم...

یا خدا

عکس لباستو ببینم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اپلود نمیشه☹

تو پیکو فایل اپلود کن 

تو گوگل سرچ کن میاد

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز