2821
2789
عنوان

صادقانه بگین!

2689 بازدید | 199 پست

اول بگم لطفا نیم ساعت دیگه گزارش بزنین🙏❤️

من مجردم اون فسمت بدنم تا حدودی بد فرمه از اول همینجوری بوده من میترسم بعد ازدواج از طرف شوهرم پس زده بشم چون همچین تاپیکایی هم دیدم تو سایت😣

همچین تجربه ای داشتین؟ 

چیکار کردین؟ 

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عکس بزار نظر بدیم😂😂😂😂😂😂😂🔪🔪

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

بدفرم؟😕دقیق نفهمیدم منظورت چیه از بدفرم

مثلا کجه؟

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
حالا از کجا معلوم واسه شوهرت بیوتیه؟بیخیال سخت نگیر چیز خاصی نیست خودت رفتی تو قضیه میفهمی.بعدشم الا ...

قبلا اصلا به این فکر نمیکردم ولی چنبار دیدم تو سایت همچین تاپیکایی زدن نگران شدم

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

ینی چی

من چ خنگم چرا نفهمیدم😑

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
عزیزم اون قسمت از بدن فرم به خصوصی نداره اگه دیدی یکی گفته من زیبام و این حرفا بدون یا مادرزادی ای ...

من قسمت دوم😁🤣🤣🤣

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................