2777
2789
عنوان

خيلي تنها شدم

396 بازدید | 13 پست

يه دوستي داشتم كه ٧ سال باهم رفيق بوديمو خيلييييي صميمي بوديم در حدي كه هرشب پيش هم بوديمو خانواده هامونم دوست شده بودن، الان بعد ٧ سال دوست پسرش به من بي احترامي كرد و دوستمم منو بهش فروخت . چندماهه قهريم باهم و با اينكه تقصيرم نبوده خيليييي دلم واسش تنگ شده هرشب يادشم نميدونم چيكار كنم ديگه :( از طرفيم نميتونم پاقدم شم واسم اشتي

لطفا بي احترامي نكنيد

Be your own hero💜✨

عیب نداره گلم تو دوست هفت سالشی ولی اون دوست پسره میاد و میره خودش پشیمون میشه میاد  

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم کلا نباید به یه دوست اینجوری وابسته شد و رابطه داشت. چون به هرحال ادم ازدواج میکنه یا میره تو رابطه و هیچوقت رابطه دوستی جای رابطه عاطفی دو جنس مخالف رو نمیگیره

روی دوست انتخاب کردنت تجدید نظر کن دوستت تورو به دوسپسرش فروخته حالا شوهرش بود ی چیزی و این یعنی دوستت نیست دوست یعنی کسی ک باهاش از همه لحاظ راحتی میتونی هر دردی ک داری بهش بگی و بهترین درمانو بهت بده 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
اتفاقا كات كردن ولي برنگشت😭

میاد میادنگران نباش هیچ دوست هفت ساله ای اینجوری دوستشو ول نمیکنه

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

يك ماه بعد قهرمون با پسره بهم زد و با بقيه دوستاش وقت ميگذرونه فقط تولد همو خيلي خشك تبريك گفتيم ، يه سري از وسايلمون پيش همه كاش بتونم اونو بهونه اشتي كنم

Be your own hero💜✨

منطقي باش وقتي اين همه سالو اين همه صميميت رو فروخت به پسرمردم بعدتو دلت تنگ شده واين فكرارو ميكني؟

بخدامن بودم فراموشش ميكردم اگرم ميومد سمتم ميبخشيدمش ولي ديگه برام هيچ ارزشي نداشتو باهاش ديگه صميمي نميشدم چون بخامم نميشه

اين من بعد١٨سال دوستي خيلي نزديك وصميمي اينجوري شدم با دوستم ولي نه سر اين موضاعاي چرت ي موضوع ديگه بود من زود وراحت ميذارم كنار كسيو ك بره رومخم

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤