2777
2789
عنوان

همگی لغو کاربری بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 238 پست
بابا هیچ حواستون هست علاوه بر نت چقد پول ازتون میره هربار که رو تبلیغات کلیک میکنید؟

عزیز برنامه ad guard رو نصب کن وبا مرورگر 

samsung. internt. bowser

بیا من خیلی وقته تبلیغی ندارم....

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@s_army

@1740

@s_sh2

@یک_دختر_ابانی

@هانی_khanoom  

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
واقعا مسخره شده همش تبلیغ....اه....واقعا حقشونه همه بزارن برن....خودشون باشن و تبلیغاشون

یه سایت درست کردن هزاران کاربرو باهاش تنها گذاشتن رفتن تعطیلات اه بابا یبار جای تایپک خیانت و پرده ی بکارت و مادرشوهر تایپک اعتراض برای رسیدگی به مشکلتون بره پر بازدید چی میشه مگه؟؟؟؟

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید

@ژله۲۲

@دلنوازعشقمم

@دختر_بهارm

@دختر_شیطونک

@دخترمردادی77  

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
@ژله۲۲   @دلنوازعشقمم   @دختر_بهارm   @دختر_شیطونک   @دخترمردادی ...

جانم عزیزم؟؟؟

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰