2777
2789
عنوان

تبریک میگم به همگی...

157 بازدید | 10 پست

میلاد باسعادت امام مهربانیها،پدر امام زمان حضرت امام حسن عسکری رو محضر امام زمان ،«عج» تبریک میگیم.💖💞

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ممنون عزیزم 

همچنین برا شما مبارک باشه🎉🎉🎉

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی

خواهش...الهی که امروز بهترینها رو از امام زمان عیدی بگیرید..😍

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ممنون عزیزم  همچنین برا شما مبارک باشه🎉🎉🎉

ممنونم خانمی..ـالهی که ایام همیشه به کامتون باشه و همیشه شاد باشید عزیزم..😍

کاش حاجت روام کنه😥

ان شاالله که به حق این روز عزیز شما هم حاجتروا بشی و به آرزوهای قشنگت برسی عزیزم..😍الهی همیشه شاد باشی..گلم

ممنون از دعای قشنگت ولی بعید میدونم😥  ان شاالله حاجت روا شی❤

ان شاالله که آرزوت با حکمت خداوند یکی باشه و بهترینها برات رقم بخوره،گلم

ان شاالله مهربون ❤🙏

❤💕