2777
2789
عنوان

تبریک میگم به همگی...

160 بازدید | 10 پست

میلاد باسعادت امام مهربانیها،پدر امام زمان حضرت امام حسن عسکری رو محضر امام زمان ،«عج» تبریک میگیم.💖💞

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ممنون عزیزم 

همچنین برا شما مبارک باشه🎉🎉🎉

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مرسی

خواهش...الهی که امروز بهترینها رو از امام زمان عیدی بگیرید..😍

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ممنون عزیزم  همچنین برا شما مبارک باشه🎉🎉🎉

ممنونم خانمی..ـالهی که ایام همیشه به کامتون باشه و همیشه شاد باشید عزیزم..😍

کاش حاجت روام کنه😥

ان شاالله که به حق این روز عزیز شما هم حاجتروا بشی و به آرزوهای قشنگت برسی عزیزم..😍الهی همیشه شاد باشی..گلم

ممنون از دعای قشنگت ولی بعید میدونم😥  ان شاالله حاجت روا شی❤

ان شاالله که آرزوت با حکمت خداوند یکی باشه و بهترینها برات رقم بخوره،گلم

ان شاالله مهربون ❤🙏

❤💕