2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

290 بازدید | 25 پست

سلام خانوما ماه اخرم دکترم گفته حتما زایمان طبیعی ولی وقتی تاپیک های زایمان خوندم دیدم همه از چند ماه قبلش هم ورزش های بارداری انجام دادن یا ماساژ پرینه کردن ولی من هیچ کدوم انجام ندادم خواستم بدونم میشه بدون اینام زایمان راحتی داشت؟؟بخاطر کرونا هم کل حاملگیمو خونه بودم پیاده روی هم خیلی کم انجام دادم. کسی میدونه موقع درد چی بخوریم یا چی کار کنیم راحت زایمان کنم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوماه اخرم هر روز ۲ ساعت پیاده روی داشتم رقص کمر ماساژ زیر دوش یدونم دکتر قرص داده بود برا نرمی دهانه رحم ولی طبیعی پیشرفت نکردم سز شدم

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷

من دوبار زایمان طبیعی داشتم اولیش سخت بود چون دکتر بهم گفته بود چند ساعت قبلش چیزی نخورید چون ممکنه موقع زور زدن خودتون رو کثیف کنید منم انرژی نداشتم زور بزنم ولی تو دومی کاملا سیر رفتم خیلی راحت بودم

ورزش از چندماه قبل بخاطر دردای بارداریه ن زایمان.ماساژ پرینه از هفته۳۶انجام میشه ورزشم ماه آخر

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
حقیقت باید گفته بشه بعد خودش نوع زایمانشو انتخاب کنه

اخه میگ دکترم گفته حتما طبیعی

من خودم اصلا ب طبیعی فکر نمیکنم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
ورزش رو ماه آخر انجام میدن الان شروع کن و اینکه زایمان راحت یا سخت بیشتر ارثی هست 

اتفاقا هیچ ربطی به ارث نداره

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

نترسونش عزیزم منم طبیعی بودم فقط3ساعت درد کشیدم چون ماه آخر پیاده روی زیاد داشتم ورزشم نمیکردم فقط پیاده روی و خوندن سوره انشقاق ان شاالله زایمانت راحت میشه

من دوبار زایمان طبیعی داشتم اولیش سخت بود چون دکتر بهم گفته بود چند ساعت قبلش چیزی نخورید چون ممکنه ...

کثیف کردن که عادیه ۹۰ درصد این اتفاق میفته تازه میگن کثیف کردن یعتی داری درست کارتو انجام میدی 

عزیزم زایمان سخته چه طبیعی چه سزارین در میبینی یکی تو سزارینم حتی بیشتراز طبیعی اذیت شه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲