2777
2789
عنوان

بخریم یا نخریم

88 بازدید | 9 پست

الان طلا گرمی ۱ میلیونو ۷۶تومنه 

کی زمان خوبی برای خریده؟

تا چقدر میاد پایین؟

امکان داره دوباره گرون شه؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ینی فردا باز ارزون تر میشه؟؟؟

میخام طلاهامو بفروشم بدهکاری بدیم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
از مدل های اقتصادی که توی لپ تاپم میببنم ۶۷ درصد بله همین طور میشه  شما میتونید استخاره کنین ت ...

نظرتون برا یکی دو روز آینده چیه؟؟؟

شدیدا پول لازم داریم و مجبورم طلاهام رو بفروشم تا اوایل هفته بعد میره بالا یا باز پایین؟؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
نظرتون برا یکی دو روز آینده چیه؟؟؟ شدیدا پول لازم داریم و مجبورم طلاهام رو بفروشم تا اوایل هفته بعد ...

تایکی دوروز آینده ارز معاملاتی بالامیره خصوصا چون ذرت و  گندوم و خوراکی های دامی یا مرغداری ها گرون شده  ارزمعاملاتی گرون میشه  

ولی درمورد طلا عزیزم نمیتونم نظر بدم  چون واحد های قیمت طلا رو شاخص مستقل ثبات نداره  مثلا امروز ۴ممیز ۶۷ نشون میداد   الان ۸ ممیز ۲۷ 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
تایکی دوروز آینده ارز معاملاتی بالامیره خصوصا چون ذرت و  گندوم و خوراکی های دامی یا مرغداری ها ...

وای خیلی بده...هر روزی ک صبر میکنم و نمی فروشم ارزشش کمتر میشه...از دیروز تا حالا 10تومن از قیمت طلاهام.افتاده...

عزیزم جو اقتصادی نا آرام و نامعلومه و چیزی قابل پیش بینی نیست  اما طلا توی دی ماه ارزون تر میشه ...

مطمئنی عزیزم؟یعنی این ماه صبر کنیم؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘