2777
2789
عنوان

افزایش درآمد😍

1691 بازدید | 72 پست

سلـــــام دوستان محترم,روزتون خوش

من میخوام یه کسب و کار راه بندازم و کمک خرج خونوادم باشه و از طرفی سرگرم شم چون در حال حاضر شاغل نیستم

لطفا کارایی که میشه توی خونه انجام داد و درامد زایی کرد که خودتون انجام دادین و یا از دوست و آشنا دیدین،معرفی کنین....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋

کلا کار درمنزل ها مسخره شده

من تو یکیش هستم واسه تایپه

سی و هشت تومن اولش گرفتن

هرروز عکس مکس میزارن تایپ کنیم

ولی روزی بیست کمه خدایی

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا کار درمنزل ها مسخره شده من تو یکیش هستم واسه تایپه سی و هشت تومن اولش گرفتن هرروز عکس مکس میز ...

اتفاقا اینم توی اگهی ها دیدم,چقدرم تعریفشو میدن

مگه نمیتونی بیشتر تایپ کنی که درامدت بیشتر شه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋
اتفاقا اینم توی اگهی ها دیدم,چقدرم تعریفشو میدن مگه نمیتونی بیشتر تایپ کنی که درامدت بیشتر شه؟

هروقت پروژه بزارن انجام میدیم معمولا یکی دوتا میزارن

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
من یه خانمی رو میشناسم واسه گذران زندگیش سبزی سرخ میکنه لوبیا سبز کرفس  درامدشم خوبه

اینم ایده خوبیه ,اما من دست تنهام ب من نمیخوره

خیاطی خوبه من خیاطی هستم خیلی خوب پردرامد هست

پر برکت باشه واستون,چه سبکی میدوزین؟

چرخ خیاطی الان چنده؟دوره اموزشیش چقدر طول میکشه؟ـ

متاسفانه این هنر رو ندارم

منم میخام، 😐تایپودوس دارم چجوریع؟ 

عکس از یه متن میزارن تو ورد تایپ میکنیم میفرستیم

پر برکت باشه واستون,چه سبکی میدوزین؟ چرخ خیاطی الان چنده؟دوره اموزشیش چقدر طول میکشه؟ـ متاسفانه ای ...

مانتو ماکسی چادر مقنعه شلوار بلوز کوت لباس مجلسی دامن 

خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍
چ خوب خوبع ک

نمیدونم ولی حس میکنم روزی بیست اینا کمه

اگ دوستداری ایدیشو میدم برو ثبت نام کن