2777
عنوان

99.9.9 به من یاد داد...

340 بازدید | 29 پست

که آدم های زیادی هستن که از ناکامی دیگران خوشحال میشن

و چقدر تلخه

که ما از برآورده نشدن آرزوی همدیگه خوشحال باشیم

چطور میشه که یه سری ها تاپیک میزنن منتظرم اون روز برسه قیافه هاتون دیدن داره؟؟ 

منتظرم اون روز برسه بهتون بخندم؟؟ 

و... 

با این اوصاف خییییلی توقع زیادیه که بخوایم عروس و خواهر شوهر و مادر شوهر رابط خوبی با هم داشته باشن

چون اونها هر سه محبت یک مرد رو باهم شریک هستن

اما اینکه یه آدم غریبه به چیزی که دوست داره برسه چیزی از سهم من کم نمیکنه

نظرتون؟ 🤔

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه ی آدمها  از یک سطح فهم و شعور و تربیت و درایت بهره مند نیستن ..

بعضیا  زبان شون  تربیت شده نیست !  هر چیزی رو بی تامل  ب زبون میارن ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم حالم بهم خورد واقعا

هرچند ک جا داره بهشون بگم من ب خواستم خیلییییی نزدیک شدم حسودای پلاستیکیییییی😂😂😂😒

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

ان شاءالله آرزوی هیچکدوم از نی نی سایتیا آرزو نمونه ❤❤

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

واقعا موافقم با حرفتون ولی بعضی از دوستان به صورت فان گذاشتن تو امضاشون به نظر من ولی در کل امیدوارم همه به آرزو های دلشون برسن من و شمام همینطور

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

اميدوارم دقيق روز٩/٩/٩٩لقاح انجام بشه من مطمئنم ب خدام ايمان دارم حرف هيچكس برام مهم نيس خدايادامن همه منتظراروسبزكن💚💚💚💚💚💚ميشه برام صلوات بفرستينولايك كنين تابراتون صلوات بفرستم

عشق اقاییمم

حالا فوقش به اون خواسته اون روز نرسن

کلی اتفاق خوشایند دیگه که میفته تو زندگی ادم

شاید یه عده بعد اینکه به خواسته نرسیدن ناامید شن 

اینا همش برمیگرده به میزان باور ادما 

یکیم ممکنه ناامید نشه تا وقتی بهش برسه

🌱