2777
2789
عنوان

جفتم پايينه

66 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ديروز رفتم ان تي دكترم گف جفتت خيلي پايينه در حدي كه نميشه سركلاژ كرد 

گف دو هفته استراحت كن ببينيم ميره بالا بعد سركلاژ كنيم

ب نظرتون چقد طول مي كشه بره بالا ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای من تا خود انومالی صبر کردم 

تا هفته ۲۰ وقت داری تا بره بالا 

کاملا استراحت بکن خیلی تاثیر داره

مال منم همینجوری بوده 

تو انومالی طرف چیزی نگفته حالا شنبه برم ببینم چطورم، لک بینی هم امونم نمیده

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

استراحت کن پاهاتو بالا بگیر کار سنگین.. نزدیکی نداشته باش

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

جفت پایین تو این ماها عادیه و تا هفته ۲۸وقت واسه بالا رفتنش هم هست فقط باید رعایت کنی یه سری کارها رو مثلا پله نری و بیای.دست چپ بخاب بیشتر کارسنگین نکن جارونکش چه دستی چه برقی زیاد سر پا نمون زیاد نشین توالت فرنگی برو رابطه نداشته باش رعایت کن کلا تا تغییر مکان بده

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.

منم جفتم پایین بود موقع نزدیکی و پیاده روی... یا مار دردم می‌گرفت  ولی دکتر بیسواد بهم نگفته بود جفتم پایینه خدا خواست سقط نشد. چون خیلی از پله و بالا پایین میرفتم یا پیاده روی ولی درد داشتم

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
جفت پایین تو این ماها عادیه و تا هفته ۲۸وقت واسه بالا رفتنش هم هست فقط باید رعایت کنی یه سری کارها ر ...

آره دقیقا.

عزيزم آخه من بايد سركلاژ بشم 

مال منم سرکلاژ نمیتونستم بکم چون پایین بود دهانه رحمم هم باز بود درد زایمان و لک هم داشتم 

یک هفته هرشب امپول زدم هر ۸ ساعت شیاف گذاشتم و استراحت مطلق

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.