bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان خانوم گلا بیاین 30 بازدید | 4 پست سلام خوبین؟ میشه بهم بگین وقتی با پارتنرم دعوام شده و همه جا بلاکم کرده و حتی شمارمم شاید پاک کرده چجور باید آشتی کنم اصن امکانش هست؟تورو خدا بگین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/09/04 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا_دختری_در_خانه عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 285 وقتی انقد براش مهم نیسی چه اصراری داری ک اشتی کنی😐
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 وقتی انقد براش مهم نیسی چه اصراری داری ک اشتی کنی😐 خب آخه قضیمون فرق داشت جدی بود بعدش دوسش دارم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
حنا_دختری_در_خانه عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 285 خب آخه قضیمون فرق داشت جدی بود بعدش دوسش دارم خب یه کانال بزن تو تلگرام اونجا همه حرفات بزن اد کنش اون تو یا اینکه با شماره دیگه ای براش همه چیزو توضیح بده پیامک کن
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خب یه کانال بزن تو تلگرام اونجا همه حرفات بزن اد کنش اون تو یا اینکه با شماره دیگه ای براش هم ... مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین