سلام بچه ها تورو خدا راهنمایی کنید من یه سری علایم دارم همش نگرانم که ناراحتی قلبی باشه یا نه مثلا زیر پستان چپم سوزش و درد حس میکنم و یه کم نفس تنگی و سنگینی هرکی تجریه ای داره مطرح کنه خیلی میترسم😢
اینجا هر کسی از تجربه شخصی خودش میگه که شاید غلط هم باشه
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میدونم انزیم معده روی قلب تاثیر داره درواقع به مصرف کنید بدون هیچ ضرری هم معده هم قلب رو تقویت میکنت و استرس نداشته باشید اگر دچار فشارخون و دیابت نیستید
اخه حدودا چهارسال پیش رفتم متخصص نوار و اکو گرفت گفت مشکلی نداره تازه من کلا همیشه وسواس فکری ...
به هرحال خود درمانی نکن
در ضمن به هرچی فکر کنی همون میشه
پس همیشه مثبت فکر کن
سلامت و موفق باشی همیشه❤
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین