2789

6 یا 7 سال پیش نرسیدم بش ولی متاسفانه هرروز تقریبا میبینمش و باعث یادآوری خاطرت میشه اذیت میشم 

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عشق عجیبی داشتم‌که نرسیدیم بهم...

والا یکی تو زندگیه ماس میگه عاشقتم ولی تو اولین دختری هستی که باهاشم من اصلا جوونی نکردم بعدا ممکنه زندگیمونو خراب کنم و حسرت جوونی نکردنو بخورم😑تازه ۲۳ سالشه😂

۳سال پیش و بعد ۳سال بهش گفتم اولش خیلی سرد بود منم کلافه شدم دو ماه ولش کردم بعد دوماه استوری گذاشتم ریپلای کرد بعدشم یه گروه با دوستا زد و کلا خیلی خوب شده بود من زیاد جدی نگرفتم ولی دیدم ۱ماه که خیلی عالی شده ولی بحثمون شد دوباره منم چیزی ک نباید میزدم رو گفتم چند وقت بعد ک منو دید خودش باهام حرف زد منم بعدش دوباره بهش پی ام دادم بهم میگفت تو منو دیدی هوایی شدی تا الان منو یادت نبود...بعد دوستمیه ویس ازش داد میگفت سارا برام خیلی مهمه ولی من الان شرایط ندارم که بهش بگم بیا من دوست دارم و فلان و نمیخام اذیت بشه اگه الان بیاد پیشم اذیت میشه منم باهاش حرف زدم و قرار شد تا چند سال دیگه از اون عشق یاد نکنم 

هرکی مارو ببینه عشق یکطرفه منو حس میکنه ولی من تو نگاهش و رفتارش میبینم که دوسم داره یه جور دیگ:)

در آغاز عمل است💫
والا یکی تو زندگیه ماس میگه عاشقتم ولی تو اولین دختری هستی که باهاشم من اصلا جوونی نکردم بعدا ممکنه ...

اول جمله ات فکر کردم ۳۰ به بالا باشه!

ولش کن بره...عاشقتم و جوونی نکردم باهم نمیخونه!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭