2777
2789
عنوان

راهنمایی میکنید

95 بازدید | 7 پست

مبلی که خریدم خیلی خوشگله ولی حسابی دلمو زده ، بنظرتون میتونم تو دیوار یا سایتای مختلف بفروشمش؟؟

اصلا به خونم نمیاد و من متاسفانه بخاطر نوسان قیمت قبل خونه دیدن، خریدم که گرونی میاد نمونم

حالا با یه مبل که تو سبک خونم نیس موندم رو هوا و هرشب ناراحت میخوابم!!

بنظرتون چیکار کنم؟؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوسش نداری خب بفروشش

چطوری؟

بنظرتون فروش میره؟؟

چون مال جهیزیس میترسم بفروشم به مادر پدرم بر بخوره، از طرفی نفروشم نمیتونم مبلی که دوست دارم بخرم

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
عکسش بزار

چطور؟

همون مبل به خونه مادر پدرم میاد

ولی خونه من کوچیکه ، مبل خونه رو خفه کرده با رنگش

چطوری؟ بنظرتون فروش میره؟؟ چون مال جهیزیس میترسم بفروشم به مادر پدرم بر بخوره، از طرفی نفروشم نمیت ...

چرا بر بخوره عاخه؟ نمیتونی صد سال نگهش داری که 

اره به نظرم فروش میره 

لبخند یادت نره :)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792