2789
عنوان

پشت کنکوری

127 بازدید | 10 پست

من امسال کنکور انسانی دادم.. واقعاهیچی نخونده بودم ولی فلسفه یزد قبول شدم و به دلایلی پشیمون شدم برم امسال میخوام دوباره کنکور بدم... کسی هست یه سال پشت کنکور مونده باشه... و موفق شده باشه... شیوه درس خوندنشو بهم بگه؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چند ساعت روزی درس بخونم؟
1
50%
چه رشته هایی تو دانشگاه برای رشته انسانی آینده شغلی بهتری داره؟
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت کجا ساکنی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
اصفهان... تصمیمم اینه اینبار جدی بخونم چون دلم میخواد یه رشته خوب قبول شم 

انشاالله چی دوست داری بری

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
اگه دانشگاهی که قبول شدی دولتی روزانه باشه امسال محرومی ازکنکور..تو رشته انسانی هم فقط فرهنگیان بازا ...

جدی اخع درخواست دادم که بشه کنکور 1400 رو بدم... نمیدونم قبول میکنن یا نه... در هرصورت امسالم نشد برا سال بعد جدی درس میخونم 

جدی اخع درخواست دادم که بشه کنکور 1400 رو بدم... نمیدونم قبول میکنن یا نه... در هرصورت امسالم نشد بر ...

خی پس منتظر جواب سنجش باش..ببین فقط انگیزه و یه هدف درست حسابیه که ادم میتونه بمونه پشت کنکور.اگه داری بمون