2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونم چرا هرچی پسر خوبه دختر خراب و ج... گیرش میاد و هرچی دختر پاک و محجوبه پسر عوضی گیرش میاد ...

اره واقعا .

من مورد دوم رو دیدم دختره خوب و پاک و نجیب . نصیب نسری شد که چند ماه بعد عروسیشون بهش خیانت کرد .

دختره یه دوس پسر هم نداشت  

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اره واقعا . من مورد دوم رو دیدم دختره خوب و پاک و نجیب . نصیب نسری شد که چند ماه بعد عروسیشون بهش خ ...

نمیدونم پس اینکه خدا میگی زنان پاک برای مردان پاک چیه پس؟!

چون بلد نیستن اول اشنایی بپرسن تنهایی یا توی رابطه

هیچکس نمیاد راستش رو بگه حتی دخترای خراب هم میخوان پسر آفتاب مهتاب ندیده گیرشون بیاد واسه همین میرن ترمیم بکارت وگرنه واسه یه نفر مثل خودشون که اینچیزا مهم نیست

نمیدونم پس اینکه خدا میگی زنان پاک برای مردان پاک چیه پس؟!

نمیدونم منم .

باور کن اون دوستم میگفت  من اگه دوس پسر انتخاب کنم خدا منو خوشبخت نمیکنه چون با نانحرم حرف زدم . فردا شوهرم بهم چی میگه ؟ 

ولی از شانس بدش شوهرش یه خیانتکار از اب دراومد .‌

هیچکس نمیاد راستش رو بگه حتی دخترای خراب هم میخوان پسر آفتاب مهتاب ندیده گیرشون بیاد واسه همین میرن ...

چمیدونم والا 

عیب دو طرفه اس

بعدشم تعداد دخترا بیشتر از پسراس

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
نمیدونم منم . باور کن اون دوستم میگفت  من اگه دوس پسر انتخاب کنم خدا منو خوشبخت نمیکنه چون با ...

اینایی که اینکارن نمیدونم چرا میرن زن آفتاب مهتاب ندیده میگیرن ولی پسرای سالم زن ج.نده گیرشون میاد،شاید بخاطر اینه که پسرای خوب فکر میکنن همه مثل خودشونن ولی پسرای اینکاره دیگه گرگ شدن

اینایی که اینکارن نمیدونم چرا میرن زن آفتاب مهتاب ندیده میگیرن ولی پسرای سالم زن ج.نده گیرشون میاد،ش ...

اره . اخه اون پسرای گرگ هم بعد ازدواج دوباره خیانت میکننو زنای افتاب مهتاب ندیشون ازشون جدا میشن  .