2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 57 پست
نترس عزیزم بهش فکر نکن دختر منم خیلی میترسه دکتر بهش گفت  بهشون فکرنکن وگرنه برات خوب نیست ممکن ...

خیلی سخته تپش قلب گرفتم گریم بند نمیاد،مامانمم مدام غر میزنه بهم تنهام کاملا

برام یه دونه صلوات میفرستی مهربون♥️
😭ای کاش کاش مطمئن بشم حالم خوب بشه حتی جرعتشو ندارم تو گوگل سرچ کنم

اصلا شبا که میخوابی قران بالاسرت بزار خیالت راحت اصلا  اونجوری خدا خودش مواظبت میشه واگه چیزیم باشه از قران میترسه ونمیاد نزدیکت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته تپش قلب گرفتم گریم بند نمیاد،مامانمم مدام غر میزنه بهم تنهام کاملا

اون فکر میکنه اگه بهت اینجوری بگه تو خودتو زودتر جمعو جور میکنی نمیخواد ناراحتت کنه فقط میخواد اونجوری به این چیزا فکر نکنی وفکرتو منحرف کنی وشجاعتت رو بدست بیاری 

اون فکر میکنه اگه بهت اینجوری بگه تو خودتو زودتر جمعو جور میکنی نمیخواد ناراحتت کنه فقط میخواد اونجو ...

چیکارکنم😭 دست خودم نیست الان که نیاز ب حامی دارم همه تنهام گذاشتن

من قران گذاشتم اما همچنان میترسم

پس باید به خدا وقدرتش بیشترفکر کنی اونیکه همه چیو افریده مسلما ازهمه چی قدرتمندتره دیگه پس فقط اون میتونه مواظبت باشه غصه نخور دختر خوب 

پس باید به خدا وقدرتش بیشترفکر کنی اونیکه همه چیو افریده مسلما ازهمه چی قدرتمندتره دیگه پس فقط اون م ...

کاش آرومم کنه خیلی التماسش کردم😭من دوماهه درگیرم نمیدونم چرا خوب نمیشم کاش نگام کنه دیگه کسیو ندارم

چیکارکنم😭 دست خودم نیست الان که نیاز ب حامی دارم همه تنهام گذاشتن

یعنی  الان تو درحال حاضر احتیاج به حامی داری ومیخوای دلداریت بدن ولی اونا درکت نمیکنن  یا واقعا همه رفتن تو اتاقاشون خوابیدن توتنها موندی 

کاش آرومم کنه خیلی التماسش کردم😭من دوماهه درگیرم نمیدونم چرا خوب نمیشم کاش نگام کنه دیگه کسیو ندارم

اگه اینقد این افکار اذیتت میکنه باید بری پیش روانپزشک ودارو مصرف کنی چند مدت البته اول باید مادرتو متقاعد کنز که حالت زباد خوب نیست احتمالا نمیتونه درکت کنه راستی  زیاد سردیجات نخور سردیجات باعث کم شدن شجاعت میشه اگه نمیتونی بری دکتر با ۱۴۸۰ تماس بگیر ومشکلتو بگو شاید بتونه کمکت کنه 

اگه اینقد این افکار اذیتت میکنه باید بری پیش روانپزشک ودارو مصرف کنی چند مدت البته اول باید مادرتو م ...

چشم مرسی از راهنمایی هات لطفا دعا کن برام

نه کنارمن اما دیگه نمیتونن تحملم کنن

اشکال نداره همینکه پیشتن خوبه دیگه کم کم بگیر بخواب فقط به چیزای خوب فکرکن به ارزوهات به جاهای قشنگ به هرچی که دوست داری تواینده داشته باشی یا یه فیلم خنده دار دانلود کن ببین البته از فردا 

چشم مرسی از راهنمایی هات لطفا دعا کن برام

ازخدا میخوام که انشالله کمکت کنه ومشکلاتت زودتر حل بشه وحال دل خوب خوب بشه دیگه غصه نخور خدا خیلی بزرگو مهربونه توهم برای من دعا کن عزیزم شبت به خیر