2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 57 پست
میگم اما بازم اروم نمیشم😭وقتی یه سری ادما میگن دیدن  خستم بخدا

عزیزم جن ها از ارتباط با ادم ها منع شدن‌ بیکارن مگه بیان پیش ما. هرچی فکرکنی بهش بدتره

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ادمایی که میگن دیدن چی

یا خالی میبندن. یا رفتن سراغ جادو جمل و اینجور کارهای حرام که با اونا ارتباط گرفتن. شما ذکر بگو و بهش فکر نکن مطمئن باش هیچی نیمشه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
یا خالی میبندن. یا رفتن سراغ جادو جمل و اینجور کارهای حرام که با اونا ارتباط گرفتن. شما ذکر بگو و به ...

توروخدا برام دعا کنید😭خیلی دارم اذیت میشم 

برام یه دونه صلوات میفرستی مهربون♥️
😭پس اون ادما ک میگن دیدن چی

اولا ازکجا میدونی این حرفا حقیقت باشه اینا شاید فقط داستانهای ساخته تخیل یه عده باشه وبیشتر ادمای خیلی قدیمی تو شرایط ویژه بودن مثلا تنها توبیابون بی ابو علف با یه خونه خرابه ی بودن شاید دچار توهم شدن یا بعصیها یه کارایی کردن اون موجوداتو ازبند رها کردن مثل جادو گرها وساحرها که مثلا شنیدم برای اینکه اینقدرت پیدا کنه با اجنه ارتباط بگیرن روزهای زیادی صفحات قرانو زیر پاش گذاشته یا وردها ودعاهای شیطانی نوشته واونهارو ازبند ازاد کرده وگرنه اصلا خدا اجازه نداده بهشون که به انسانها اسیب برسونن فک کن یه شیر خطرناکه دیگه انسان طبیعتا ازشیر میترسه ولی جای مخصوص خودشو داره مثلا توقفسه حالا هرچقدرم خطرناک باسه تادر قفسو وانکنی کاریت نمیتونه داشته باشه زیاد قران بخون ودعا کن واسم خدا رو زیاد ببر 

😭ای کاش کاش مطمئن بشم حالم خوب بشه حتی جرعتشو ندارم تو گوگل سرچ کنم

نترس عزیزم بهش فکر نکن دختر منم خیلی میترسه دکتر بهش گفت  بهشون فکرنکن وگرنه برات خوب نیست ممکنه حالت بدتر بشه اونم سعی میکنه به چیزای ترسناک فکر نکنه  وخودشو شاد نگه داره وبه چیزای شاد فکرکنه