2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مردا رو درک نمیکنم!!!!!

دیگه سنی هم ک ازشون میگذره بجای جا افتاده تر شدن، بدتر میشن

😣😣😣😣😣

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بابام ۷۰ سالشه و خوب مونده و جوونه ولی مامانم که ۶۰ سالشه حسابی درمانده شده ...حالا بابام با یک زن جوون میگرده نامرد مامانم خیلی گناه داره چند بار مچشو گرفته همش حرس میخوره خودشو داره نابود می‌کنه ایکاش میدونستم باید چیکار کنم😭

دقیقا مامانم میگه همش سر و گوشش می‌جنبید

ما ی اشنا داریم از جوانی فقط صیغه میکنهدالانم پیر شده با ی زن جوان ازدواج کرده ببچاره زنش خیلی داغون شده واسه ی زن تو هر سنی باشه سخته 

بهترین نیستم اما خودمم😍
مادرتون تو این سن کاری نمیتونه بکنه فقط میتونه ملک و املاک پدرتونو به نام خودش بکنه

سه طبقه خونه داریم یکیش به اسم مامانمه ولی حق مامانم خیلی بیشتره حداقل نصفه، خیلی بیشتر از بابام واسه زندگی و تربیت ماها زحمت کشیده

ما ی اشنا داریم از جوانی فقط صیغه میکنهدالانم پیر شده با ی زن جوان ازدواج کرده ببچاره زنش خیلی داغون ...

تو پیری سختتره این مردا اکثر مواقع نمیتونن بهتر از زنشون گیر بیارن برای همین دوباره برمی‌گردن سمت زنشون ،و زن حس قدرت داره وقتی جوونه ولی وقتی پیر میشن خیلی نامردیه دوست دارم با بابام حرف بزنم ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kimia1000  |  13 ساعت پیش
توسط   begin76  |  7 ساعت پیش
توسط   azadiranm  |  3 روز پیش