سلام دوستان.الان من سه ماهه زایمان کردم سزارین.راستش این مدت دو سه بار فقط نزدیکی داشتم میبخشید مجبور شدم امشب بیام این سوالو بکنم.مواظب بودم که چیزی پیش نیاد.منتها خیلی میترسم.یخورده هم سرگیجه و حالت تهوع اینا میادسراغم.شایدماز شیر دادنم باشه.ولی یه وحشتی منو فرا گرفته.بی بی چک الان گرفتم .الان میشه تست کرد یا صبح.خیلی میترسم
منم بعد سه ماه حالت تهوع داشتم و میترسیدم ولی خبری نبود احتمالا از ضعفه.
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
ایشاالله ک چیزی نیس ولی مواظب باش الان بدنت کاملا آمادگی لازمو داره
تو انسان باش!!!! نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست" حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن! مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت! نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!