2777
2789
عنوان

جاری دورو 😒😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 51 پست
خب دگ این بر میگرده ب سیاست خودت که چجوری شوهرتو تو دست بگیری تا حرفای اونارو تو مخش نکنه

من وقتایی که میبینم اعصابه شوهرم خورده اصن نمیپرسم چشه و بهش محبت میکنم 

بعده چند ساعت خودش خوب میشه اخلاقش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فکر میکنم همینه احساس میکنم دوتا جاری دارم چون با هم یه تیم شدن بر علیه من 

خداتو شکر کن انقدرررر زندگیت خوبه ک بقیه حسودی کنن...بقیشو بیخیال...حالا چ اهمیتی داره مادرشوهرت با تو بره بیرون یا نره...

خداتو شکر کن انقدرررر زندگیت خوبه ک بقیه حسودی کنن...بقیشو بیخیال...حالا چ اهمیتی داره مادرشوهرت با ...

اره واقعا مامانمم میگه بذار انقد با هم باشن یروزی صدای جنگو دعواشون میاد واقعا هم همینطوره یهو میبینی یروز میفتن ب جون هم فش کاری و کتک کاری

خب میگم وقتایی که مامانش پرش میکنه و اعصابش خورده ازش نمیپرسم چیزی تا خودش اروم شه

اها...خب این خوبه ک ذهنشو بیشتر درگیر نمیکنی ولی همیشه جوری باش اگر پشتت بد گفتن یا خواستن پرش کنن انقدر تو رو قبول داشته باشه ک ثنار حرف اونارو باور نکنه

اره واقعا مامانمم میگه بذار انقد با هم باشن یروزی صدای جنگو دعواشون میاد واقعا هم همینطوره یهو میبین ...

خب دگ اونا انقدر قاطی میشن باهم ک ب هم اجازه فوش و کتک کاری میدن...اگر تو بودی بهت بر نمیخورد؟هرکسی خودش روابطشو با دیگران حفظ میکنه و چهار چوب میزاره پس همینی ک هستی ازش راضی باش چون با این چیزایی ک میگی پس فردا ممکنه با توام این اتفاقا پیش بیاد...همون دوری و دوستی کنی خیلیییی بهتره

اسی همدردیییییم منم الان دارم فک میکنم ب این چیزاو دلم پر 

واقعیتشو بخای فکر کنیم اینه که چون نمیتونن ب جات باشن اینکارارو میکنن وگرنه اگه از نظرشون بی ارزش بودیم انقد صبح تا سب فکرشونو درگیرت نمیکردن

خب دگ اونا انقدر قاطی میشن باهم ک ب هم اجازه فوش و کتک کاری میدن...اگر تو بودی بهت بر نمیخورد؟هرکسی ...

اره واقعا من هیچموقع هیچ درد دلی یا چیزی از خانوادم یا زندگیه خودم و کلا هیچی رو بهش نمیگم و هیچوقت باهاش صمیمی نشدم و نمیتونم اصن باهاش جور بشم چون اصن اخلاقاش با من نمیخونه