2777
2789
عنوان

شیرخشک

120 بازدید | 21 پست

خانوما  دخترم چهارماهشه دوماهه شیرخشکی شده همه بهم میگن وای چطور دلت میاد شیرخشک میدی بچت دراینده مریض میشه ضعیف میشه و هیچ مهرو محبتی بهت نداره.. اخه منک عمدا بهش شیرخشک ندادم کرونا گرفتم حالم بد بود تو قرنطینه بودم میترسیدم بهش شیربدم وقتی خوب شدم هرکاری که کردم سینه نگرفت .. به نظرتون شیرخشک ضرر داره؟ شماها چه شیرخشکی میدین

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه بابا اینا حرفه..شیر منم خودبخود خشک شد و از اولم نداشتم از دوماهگیش شیرخشکی شد و الانم ۸ماهشه ماشالله از هم سن و سالاشم باهوش و قد ووزنشم عالیه...من نان ۲ میدم چون شش ماهش گذشته..

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

پسر من از وقتی به دنیا اومد تا الان که نزدیک دو سالشه داره شیر خشک میخوره و اصلا مشکلی نداشته.شیر خشک نان بهش میدم . خودمم با شیر خشک بزرگ شدم چون هم خودم هم مامانم نوک سینه نداشتیم.

ولشون کن بابا چرت میگن منم شیر خشک میدم شیر نداشتم خداروشکر مادر شوهر من از این،ادما نیست انقد نوه شو دوس داره کاصلا دلش نمیومد گشنگی بکشه..هر کی بهت گفت بگو اره شیر دارم بچمم میخوره الکی شیر خشک میدم شاید بفهمن داری بهشون طعنه میزنی

اون شیر مادرای قدیم بود که بهتر بود الان خودمون چی میخوریم که شیرمون چی باشه.دوقلوهای منم شیرخشکی ان چکاپ یه سالگیشون همه ویتامینا و اهنشون عالی بود درصورتی که بچه خواهرم که شیر مادر میخوره خیلی کمبود داشت الان اگه برگردم به گذشته به پسرم هم حتما شیرخشک میدم

اوووف تا دلت میخاد از این چرت و پرتا شنیدم الان پسرمم یه ثانیه بدون من دووم نمیاره اینقدر گریه میکنه من سوپر آمیل میدم البته نان و گیگوزو ببلاک و ...امتحان کردم این بهتر از همه بود

من خواهرزادم بخاطر مریضی مادرش از اول شیرخشکی شد نوچه ربطی داره درسته هیچی جای شیر مادر رو نمیگیره ولی خودتو بابت این چیزا ناراحت نکن که مهر ومحبت نداره یعنی چی این خواهرزادم یک مدت مادرشو ندید ولی بعدش که دید فقط میرفت بغل اون و با اون کوچکی مهر مادریش کشید ما اول نان میدادیم بعدش دیگه اپتامیل دادیم از بقیه شیرها هم بهتره و خوشمزه تره