2821
2789
عنوان

کنترل خشم

4533 بازدید | 13 پست

این مفاهیم رو در گوگل سرچ کرده بودم، خشم و عصبانیت ناگهانی، راه های درمان عصبانیت ناگهانی و....

امروز یه دوست خوب بهم پیشنهاد چند کتاب در مورد کنترل خشم رو داد و فهمیدم به غیر از خودم آدم های دیگه ای هم هستن که از این مشکل رنج ببرند.

بین کتاب های پی دی اف و صوتی که دانلود کردم، دکتر هلاکویی هم در این مورد سخنرانی داشتن! فهمیدم کنترل خشم شاید فقط مشکل من نیست........ مشکلی هست که باید یاد بگیرم که چطوری مهارش کنم تا به خودم و اطرافیانم به لحاظ روحی فشار وارد نکنم.........

طاقت نیاوردم و بخش اولش رو گوش دادم. تقریبا تمام نشانه هایی که یک فرد تبدیل به آدم عصبانی میشه مثل مسئولیت بیش از حد، حس بدبینی و... رو داشتم. از بس روی دوش خودم مسئولیت عاطفی و روانی احساس می کنم، تعجب می کنم؛ ادمها جرات ازدواج و قبول مسئولیت های بیشتر با این روابط پیچیده و پیچ در پیچ خانوادگی پیدا می کنن. ولی یه چیزی بین صحبت های دکتر هلاکویی برام جالب بود که اشاره کردن در خانم ها خشم می توونه ناشی از ناکامی در ارگاسم باشه، چه در مورد کسانی که رابطه ندارند و چه در مورد کسانی که در رابطه زناشویی دچار حس تجاوز و سواستفاده هستن. اشاره کردن این دو قشر زنان عصبی رو می سازه...

قطعا دلیل عصبانیت من فقط به مجرد بودنم برنمی گرده چون بسیاری مشکلاتی که بر شمردن ریشه در کودکی و دنیای اطرافمم داشت ولی شاید تنهایی و نداشتن هم صحبت عاطفی و احساسی و حس سرکوب پیاپی نیاز به عشق، نیاز به دوست داشتن، نیاز به دوست داشته شدن هم کم من رو تحت فشار نگذاشته!

گاهی از خودم می پرسم اگر با همین شرایط فعلی به لحاظ زندگی اجتماعی، همسر و مادر بودم، چطور آدمی بودم؟ آیا بازم تحملم کم بود و تماشای غم و ناراحتی دنیای اطرافم تا این حد بهمم می ریخت؟! 

اگر روزی خدا به من بچه می داد و می فهمیدم دختر هست، شاید نمی ذاشتم که به دنیا بیاد، چون حتی نیاز عاطفی، غریزی، احساسیش به لحاظ روحی و روانی زشت و ناپسند و مورد قباحت هست و فقط وقتی حرمت و احترام پیدا می کنه که حتی راجع بهش حرف بزنه که همسری داشته باشه!

خوش بحال زنانی که بچه به دنیا میارن و فقط پسر دار میشن و هیچ دختری رو گرفتار زندگی چنین پیچیده نمی کنن...

عزیز جان ،این حرفا بیشتر عصبیت میکنه،بهت توصیه میکنم کتابای البرت الیس رو بخون،بخصوص بهتر شدن

ولی هرروز باید بخونی تا چندماه،حتی شده تکرار و تکرار و تکرار تا ملکه ذهنت باشه،روزی ۳ ،چهار تا صفحه،عالیهههههه،کاملا تخصصیه

خشم زیاد از تحمل کم میاد

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز جان ،این حرفا بیشتر عصبیت میکنه،بهت توصیه میکنم کتابای البرت الیس رو بخون،بخصوص بهتر شدن ولی ه ...

در مورد چی هست این کتاب راجع بهش برام می نویسی؟

عزیز جان ،این حرفا بیشتر عصبیت میکنه،بهت توصیه میکنم کتابای البرت الیس رو بخون،بخصوص بهتر شدن ولی ه ...

اسمش البرت الیسه یانه

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚
مامانی و به من میگی سخت می گیرم؟ به نظرت شرایطمون یکسان هست؟

متوجه نمیشم که واقعا سوال میکنی یا تلنگر میزنی..

من دو ساله مادرم

.به نظرم زندگی در عین پیچیدگی بسیار زیاد فوق العاده ساده هستش..هر چ کمتر بدونی راحتر و آسوده تر زندگی میکنی و خوشحالتری..دانستن ی سری از مسائل و ریشه یابیشون هیچ دردی رو دوا نمیکنه که هیچ عمیقتر هم میکنه..در کل دنبال مقصر و قربانی و قاضی تو این دنیا نگرد..لبخند بزن ورزش کن.و آروم باش 

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
در مورد چی هست این کتاب راجع بهش برام می نویسی؟

متقاعدا میکنه ک باورهات نامعقوله و از سه تا باور نشات میگیره

۱،اینکه فکر میکنی باید عالی باشی و همه تاییدت کنند

۲،تصورت این هست ک بقیه باید حتما ادمای منصفی باشن و کار درست رو انجام بدن

۳،اینکه فکر میکنی دنیا باید همیشه به وفق میلت باشه و هیچ غم و دردی نداشته باشه

همین سه تا تفکرو خوب به چالش میکشه و تمرین میده این سه باورو کنار بزاری تا دگ عصبانی نشی،فقط اگر خیلی قضیه ناراحت کننده بود دلسرد بشی

متقاعدا میکنه ک باورهات نامعقوله و از سه تا باور نشات میگیره ۱،اینکه فکر میکنی باید عالی باشی و همه ...

اینم کتاب قشنگی باید باشه

مرسی که معرفیش کردی

الانفایل های کنترل خشم یکم داره مهارت تسلط بر خود رو یادم میده، خیلی کم

سعی می کنم یادشون بگیرم و بعد سراغ این کتاب میرم

ممنونم از معرفی

اینم کتاب قشنگی باید باشه مرسی که معرفیش کردی الانفایل های کنترل خشم یکم داره مهارت تسلط بر خود رو ...

خاهش میکنم عزیزم،ولی بنظرم همش وقت تلف کردنه،من پیش روانپزشک و روانشناس رفتم ،یا دارو میدادن یا چرت و پرت میگفتن

البته الان یهفتس ولی واسه من ک همه چیز روی مخم بود و خیلی راحت از کوره در میرفتم عالی بود،البته هرروز باید بخونم ،چون بسرعت همون باورای قبلیم جاشو میگیرن،البته خودش داخل کتاب گفته باورها کم کم سخت میشن و زمان میبره فقط کرار و تمرین

خاهش میکنم عزیزم،ولی بنظرم همش وقت تلف کردنه،من پیش روانپزشک و روانشناس رفتم ،یا دارو میدادن یا چرت ...

من وقتی حس عاشقانه باهام هست و یه جورایی اعتماد عاطفی دارم، آدم خیلی ملایم تر و صبورتری هستم

ولی نود و پنج درصد و شاید 98 یا حتی 99 درصد زندگیم به تنهایی و بدون حس عاشقانه گذشت............. نمی دونم چرا این خلا با اینکه دیگه تقریبا بی خیالش شدم تا این حد بهم فشار میاره....

من وقتی حس عاشقانه باهام هست و یه جورایی اعتماد عاطفی دارم، آدم خیلی ملایم تر و صبورتری هستم ولی نو ...

اینکه میگی صرفا یسرگمیه ک حواستو از انتظاراتت پرت میکنه خوبه ولی مشکل باورهات هستن ،باید قبول کنی ک غلط هستن،البته داخل کتاب خوب توضیح داده

وقتی باورهات درست بشن میفهمی هرکسی فقط میتونه حال خودشو خوب کنه،بقیه موقتی و گذرا هستن

اینکه میگی صرفا یسرگمیه ک حواستو از انتظاراتت پرت میکنه خوبه ولی مشکل باورهات هستن ،باید قبول کنی ک ...

قبول دارم حرفت رو......

جایی خووندم ازدواج ازدواج فرار از تنهایی و فرو رفتن در یک تنهایی بزرگتره...................

حرفت رو قبول دارم، خودم باید به خودم کمک کنم...........

2824
2823
2791
2779
2792