2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید

145 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من قبلا ریزش مو داشتم کلا موهام خیلی کم شدن بعدازپریودشدنم واصلا رشد ندارن چندسال قدش یک ذره هم رشد نکرده با این محلول شیوانا آشناشدم دوباراستفاده کردم ریزش شدیددددد گرفتم دارم کچل میشم چیکارکنم به نظرتون که اثرش بره فقط دوبار زدم اما بااینکه خیلی وقته ول کردم بازم میریزه😭😭😭😭

خدایا خودت هوامو داشته باش جزتوکسی راندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد از بلوند کردن موهام و بچه ب دنیا آوردن و شیر دادن موهام خیلی ریخت،حالا نزدیک ب دو ماهی ک میشه شامپو فیروز بچه استفاده میکنم و ژل الوورا و با روغن نارگیل قاطی میکنم میزنم رو موهام تا ی ساعت بمونه بعد میشورم خیلی ریزشش کم شده و رشد مو هم خیلی خوبه

بنظرم برو دکتر ببین علتش چیه خب سرخود چیزی مصرف نکن

رفتم دکتربرام قرص بیوتین نوشت اما گفت ممکنه چاق بشی منم همینطوریشم اضافه وزن دارم 

منم بعد از بلوند کردن موهام و بچه ب دنیا آوردن و شیر دادن موهام خیلی ریخت،حالا نزدیک ب دو ماهی ک میش ...

ممنونم گلم انجام میدم انشاالله که جواب بده

والا منم دیروز رفتم دکتر مو برا منو گفت هورمونی ی قرص ی محلول مایندکسیل چیه از اون داد حالا قراره ۲۰ ازامیش بدم بعد داروی اصلی بنویسه

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
والا منم دیروز رفتم دکتر مو برا منو گفت هورمونی ی قرص ی محلول مایندکسیل چیه از اون داد حالا قراره ۲۰ ...

من آزماش دادم خداروشکر مشکلی نداشتم این ریزش موی شدیدم ازاین محلول شیوانا که حنا را باروغن نارگیل وزیتون مخلوط میکنن به خاطراون شد 

از عطاری حنا بیرنگ مارک ابریشم بگیرید فقط امتحان کنید مطمن باشید خوب میشه اینو منی میگم که سرم رو روی بالشت بر میداشتم پر از مو بود نمیگم قطع شده ولی کمتر شده  خدا رو شکر 

محلول خرگوشک رو هم امتحان کن، من از بین همه داروهای شیمیایی و‌ گیاهی فعلن تنها چیزی که ریزشم رو کم کرده همین محلوله

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!