2777
2789
عنوان

جهالت تا کجاااااا!!!!! 130 میلیون دااااادن...بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 73 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دبروز دیدم فقط گفتم خاک تو سرشون

والا نمیدونم اینا کین

از چه قشرین که فقد این همه هزینه میتونن بکنن که تاریخ تولد بچشون رند شه

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم

مگه الکیه پول بدن زود زایمان کنن؟

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

منم دختر داداشم 28 8 98 به دنیا امد

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

جهالت نیس گلم بی دردن😊

یه عده از گشنگی نون شب ندارن و از فقر دارن جون میدن یه عده هم اینجورین اینجور آدما ک واقعا برنامه ندارن واسه پولشون .....

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
تازه برو بیمارستان خیلیا خودشونو میکشن بچه تو اون تاریخ به دنیا بیاد

یکی از کاربرای اینجا میگفت شوهرم گفته اگه بچه نهم آذر به دنیا نیاد نمیخوامش😑

شفای_عاجل#  

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مگه الکیه پول بدن زود زایمان کنن؟

والا منم شنیدم حالا نه خیلی

ولی خب زود تر از زمان اصلیش

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم