2777
2789
عجب گیری کردم چرا اختیار مردنم دست خودم نیست‌ پس میرم تو قسمت کرونایی های شهرمون کار میکنم

این فکر خوبیه حداقل ی خیری میرسونی ب مردم😑

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اره اره 100درصد

نکشی خودتو😱

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
هدفت خدا باشد همه چی حله حتی مشکلات مشکلات واسه ساخته شدن نه خراب کردن

اخه چقد صبر خدا چی از جون‌من میخواد چرا نمیزاره نفس بکشم

سرگروه‌ گروه رز قرمر❤وزن شروع ۹۵❤وزن فعلی ۹۵❤وزن مورد نظر ۷۰
خب شاید دو تای دیگه نخوان بمیرن😂  شاید جنگ شدو تو زنده موندی از کجا معلوم 😂😂🙄

😂😂😂😂اره اگخ شانس منه‌نمیمیرم

سرگروه‌ گروه رز قرمر❤وزن شروع ۹۵❤وزن فعلی ۹۵❤وزن مورد نظر ۷۰
اخه چقد صبر خدا چی از جون‌من میخواد چرا نمیزاره نفس بکشم

الان ناراحتی فک میکنی سخته و نفعی برات نداره و... اما تجربه ثابت کرده مشکلات پخته میکنه ادم‌رو بعدم راه حل خدا گذاشته توکل‌و توسل آنقدر نذر کن انقدر خدا خدا کن تا حل بشه به جای دعوا با خدا باور کن واسم اتفاق افتاده که میگم