2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

Ofcourse

من الان از اون دنیا مزاحمتون میشم و جا داره بگم مث سگگگگگ پشیمونم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

حتماااا چون خودکشی گناه بزرگیه و اون دنیا باعث عذاب فرد میشه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
نوری کیجا چطوری؟

فدا بشم خوبم تو خوبی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
فدا بشم خوبم تو خوبی

قربونت 💜🌷

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
قطعا وقتی انداختنت تو پایین ترین طبقه جهنم یعنی اسفل السافلین پشیمون میشی

عجب گیری کردم چرا اختیار مردنم دست خودم نیست‌ پس میرم تو قسمت کرونایی های شهرمون کار میکنم

سرگروه‌ گروه رز قرمر❤وزن شروع ۹۵❤وزن فعلی ۹۵❤وزن مورد نظر ۷۰
تو خودکشی نمیکنی دردت چیه حالا؟

نه جراتشو ندارم ولی خیلی دوس دارم بکشم من مجموعه مشکلاتم همشون رو باهم دارم

سرگروه‌ گروه رز قرمر❤وزن شروع ۹۵❤وزن فعلی ۹۵❤وزن مورد نظر ۷۰