2777
2789
بانو جان سلام. اتفاقا ما هم این یه ماهه دنبال خرید ماشین بودیم و یکی از گزینه هامون ال 90 بود. طبق آخرین تحقیقاتمون!!!!!!! که نتیجه اش هم منتشر شده ( البته نه نتیجه تحقیق ما نتیجه تحقیق کارشناسان کیفیت در مجله همین ماه خودرو) کیفیت ال90 ایران خودرو از نظر فنی و رنگ به مراتب بهتر از پارس خودرو بوده البته در سال نود. این قضیه برخلاف تصور عمومیه که کیفیت پارس خودرو بهتره و به همین دلیل قیمت پارس خودرو بالتره. البته این رو هم بگم که هردوتاشون مشکل تحویل سرموعد رو دارن.
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من گشتم مجله رو پیدا کنم که عین مطالبش رو براتون بنویسم چون این مساله چیزیه که من هم خوندم و با چند تا کارشناس خودرو که صحبت کردم هم تائیدش کردن اما متاسفانه پیداش نکردم.
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
موتور تندر 90 که در ایران خودرو تولید می شود در کشور اسپانیا ساخته شده و به صورت cdk وارد کشور می شود اما موتور پارس خودرو در شرکت مگا موتور ساخته می شود.
ما هم تحقیق کردیم پارس خودرو
فعلا توی این رنج قیمتی بهترین ماشینه
من که خیلی راضیم
صندوقش جادارهههههههه فقط کمی بلنده
یه ایراد دیگه هم اینکه صندوق پرون نداره و باید براش بزاری وگرنه هر بار که بخوای در صندوق عقب رو باز کنی باید ماشینو خاموش کنی تا سوییچ دربیاد.