2777
2789
عنوان

کرونا

86 بازدید | 6 پست

باسلام شب همگیتون خوش وخرم

خواهشانوشته هامو بادقت بخونید

من 9روز پیش شب توخواب لرز کردم صبحش یکم بی حال بودم چندبار تک سرفه کردم

فرداش بادوبار سرفه خلط از سینم اومدکه فقط همون دوبار بود گلوم هم خیلی خفیف درد می کرد باقرقره رفع شد 3روز بویایی نداشتم که امروز یکم بوهای تیز ومی فهمم  آهان یادم افتاد قبل اینا من ماسک زده بودم کاپشن تنم بود وقتی راه می رفتم خیلی عرق می کردم یعنی صورتم خیس خیس بود

حالا سوالم اینه ممکنه سرما خورده باشم یا خدایی نکرده کروناست؟

الانم بعد اون لرزه که 10گذشته ممکنه خدایی نکرده علایمم بیشتر بشه؟

چون الان فقط بویایبم ضعیفه ویکم بی حوصله ام دیگه هیچی

ممنون که وقت گذاشتین الهی تنتون همیشه سالم باشه

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

عزیزم کسی نمیتونه بگه کرونا داری یا نه واقعا علامت های یکسانی نداره یا اصلا برای بعضی ها که بی علامته اگر کرونا هم باش اصلا نگران نباش خوب میشی استرس هم نداشته باش دکتر برو تا خیالت راحت بشه 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فرض رو به کرونا بزار  قرقره آب نمک   بخور   لیمو   ویتامین c  سوپ ...

نه سوالم این نبود که کروناست یانه

منظورم اینه بعد 10روز ممکنه علایم تشدید بشهَ

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
نه نگران نباش برای شما خداروشکر مثل ما سبک بوده

خداازدهنت بشنوه الهی همین طوری باشه که شما می گین ممنون