2789
عنوان

سردرد ارگاسم

18858 بازدید | 41 پست

بچه ها سلام

همسر من چند روزی سردرد ریزی داشت ولی اونقدر نبود ک بخاطرش قرص بخوره. پریشب موقع ارگاسم سرش ب شدت تیر کشید ونتونست وایسه دستش و گذاشت رو سرش و نشست خیلی بد بود داد میزد من خیلی ترسیدم پیش خود گفتم نکنه سکته ای چیزی بوده .

بعد از چند دقیقه بهتر شد ولی هنوز ی سردرد و گیجی کمی باهاش هست دیشبم قرص خورد خوابید 

اصلا ب فکر سلامتیش نیست . کسی تجربه ای نداره 

باید کجا بره متخصص مغز و اعصاب باید mri بده یعنی خطرناکه

تو گوگل ک هرچی سرچ کنی ب سرطان و تومور میرسی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم منم اینطوریم تو رابطه وقتی ب اون مرحله میرسم به شدت سردرد میگیرم فشارم میاد پایین

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
کاملا اشتباه نظرتون در مورد گوگل یا شما بد سرچ میکنی یا شما بد برداشت میکنی

اخه سردرد موقع ارگاسم بیشتر مربوط ب خونریزی رگ های مغز و حباب توی شریان و ‌... اینچیزا بود من ک خیلی ترسیدم 

عزیزم منم اینطوریم تو رابطه وقتی ب اون مرحله میرسم به شدت سردرد میگیرم فشارم میاد پایین

یعنی همیشه؟

همسر من الان دیگه خیلی میترسه از رابطه میگه خیلی وحشتناک بود بعدش زود خوب میشید؟

یعنی همیشه؟ همسر من الان دیگه خیلی میترسه از رابطه میگه خیلی وحشتناک بود بعدش زود خوب میشید؟

همیشه اینطوری میشم گاهی خوب میشه ولی گاهی هم طول میکشه ولی خوب همیشه زود همسرم برام اب میوه یا اب قند میاره...خیلی وقتها ترجیح میدم من ب اون مرحله نرسم چون از سردردش بهم میریزم

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!