2777
2789
عنوان

بیبی چک

108 بازدید | 18 پست

خانما من باید 29پری میشدم و نشدم تا الان دیشب ی بیبی زدم یکی کمرنگ یکی پر رنگ شد بنظرتون یکی دیگ رو فردا صب بزنم یا برم آزمایش چکا کنم دل درد و درد سینه ام دارم و کمر درد 

عزیزم مثبته بذار یکم بتا بره بالا مثلا 4 یا5 روز دیگه برو آز بده

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مثبته بذار یکم بتا بره بالا مثلا 4 یا5 روز دیگه برو آز بده

اصن نمیتونم چن روز منتظر بمونم ب همسرمم گفتم پری شدم ک اگ مثبت بود سوپرایزش کنم نمیشه زودتر برم آزمایش بدم 

اصن نمیتونم چن روز منتظر بمونم ب همسرمم گفتم پری شدم ک اگ مثبت بود سوپرایزش کنم نمیشه زودتر برم آزما ...

میدونم ذوق داری فردا صب بی بی بزن قطعأ پرنگ در میاد بهش نشون بده تا سور پرایز بشه ولی آز بتا حالا زوده 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
میگن چن روز دیگ برم 

گفتم اگه عجله داری اگه نداری فردا بیبی بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بیبی رو باید حتما صب بزنم

با ادرار اول صبح بزنی چون غلظتش بیشتره پررنگ تر میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792