2777
2789
عنوان

عروس خانوما بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست

شاید مثله مادرشوهر من مثلا الان میخواد از تازه عروسیت لذت ببری😁مادر شوهر منم چند ماه اول نمیذاشت کاری بکنم هنوزم کاری بهم نمیسپره ولی خودم میرم کمکش 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
آهان آخه تجربه ندارم سنمم کمه یکم سختمه میرم خونشون نمیدونم چه کاریو باید بکنم چ کاریو نباید بکنم🤦 ...

بعد عروسی دیگه بهت نمیگه نشور 😁کلا سیاست مادرشوهراس .سعی کن کارای دیگه کنی مثلا ظرفا رو جمع کن و سفره پاک کن هی وقت تلف کن که پای ظرفشویی واینسی که بعدا دیگه ازت انتظار داره .چند سالته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم .من ۲۲ سالم بود الان یسال گذشته تازه دارم یکم سیاست یاد میگیرم

خخخخ من فقط خوبیش اینه ک از قبل میشناختمشون تو یه کوچه بودیم از ۱۳سالگیمم باهاش دوست بودم

نه بابا خوب کاری میکنی  مادرشوهرمنم اولا نمیذاشت چند بار خودم اصرار کردم و چقدم اشتباه کردم الا ...

اره  دقیقا 

من اوایل اشغالشونو‌میبردم😂😂😂😂اینقدر سطح توقعش رفته بود بالا ک زنگ زد چرا دیشب اشغالمونو نبردی🙁🙁🙁من گفتم وظیفم نیس قط کردم😂

باورگن  یکی دوبار بردم اصلا مال خودمونم نمیبرم چون حالش بد بود بردم گفتم احترام بزارم دیدم خیلی پروعه