2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میدونی عفونتت قارچی یا باکتری زیاده یا کم‌ پماد میخوای یا شیاف قرص میخوای یا کپسول امپول میخوای یا سرم‌ .... به خاطر کرونا اینقدر خود درمانی نکنید با ماسک و دستکش و الکل برید  

مگه میدونی عفونتت قارچی یا باکتری زیاده یا کم‌ پماد میخوای یا شیاف قرص میخوای یا کپسول امپول میخوای ...

بعد ازدواجم تن تن عفونت قارچی میگرم بخاطر این مطمنم ک قارچی ...

بعد ازدواجم تن تن عفونت قارچی میگرم بخاطر این مطمنم ک قارچی ...

خب چرا کامل خودتو درمان‌نمیکنی یه دوره هم‌خودت هم همسرت باید دارو استفاده کنید لباس زیراتو عوض کن یا اصلا نپوش تا خوب شدن نزدیکی نداشته باش  نمیشه که همیشه عفونت داشته باشی رحمت خراب میشه 

ببین عزیزم‌من صورتم ی ماه پیش قارچ گرفت قرمز شد وحشتناکککک بود کارم همش گریه بود رفتم دکتر دکتره ی خنگ گف ک سرطان پوسته شاید باید نمونه برداری کنی بعد ی قرص ضد قارچ داد اونو خوردم بعد ۳ روز خوب شدم اصن فکرشو نمیکردم خیلی صورتم وحشتناک شده بود به نظرم شمام برو دارو خانه کپسول ضد قارچ بخر مصرفشم هر هفته ۲تا دونه باهم 

خب چرا کامل خودتو درمان‌نمیکنی یه دوره هم‌خودت هم همسرت باید دارو استفاده کنید لباس زیراتو عوض کن یا ...

همه این کارارو کردیم اما بعد یه مدت باز میاد سراغم...الانم از یه دکتر دیگ وق گرفتم اما دودلم برم یا نه